x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Conducere noua la OTE

Conducere noua la OTE

21 Apr 2004   •   00:00

Presedintele si directorul executiv al grupului OTE, Lefteris Antonacopoulos, a anuntat ca intentioneaza sa demisioneze. Functiile acestuia urmeaza sa fie preluate de Panagis Vourloumis, potrivit unor surse apropiate guvernului de la Atena.

Acesta a fost numit luni membru in Consiliul Director al OTE. Vourloumis l-a inlocuit in Consiliul Director pe Spyros Floudas, care si-a prezentat demisia, precizeaza un comunicat al OTE.

REORGANIZARE. Agentiile de presa anuntau, saptamana trecuta, ca noul guvern il va numi pe Vourloumis la conducerea OTE, decizia incadrandu-se intr-un program mai amplu de reorganizare a conducerilor companiilor de stat.

Noul presedinte si director executiv al operatorului elen de telecomunicatii, actionar majoritar la RomTelecom, va fi desemnat in cadrul viitoarei reuniuni a Consiliului Director, programata pentru data de 5 mai.

Panagis Vourloumis, in varsta de 67 de ani, este fostul presedinte al Bancii Bucuresti, denumire sub care a functionat institutia de credit in perioada 1995-2000, devenind ulterior Alpha Bank Romănia. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: economic