x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Consultanţă Deloitte pentru Poştă

Consultanţă Deloitte pentru Poştă

de Jurnalul National    |    27 Sep 2007   •   00:00

Compania Naţională Poşta Romănă a selectat Deloitte Romănia pentru furnizarea serviciilor de consultanţă in vederea infiinţării unui centru de tranzit in Capitală

Compania Naţională Poşta Romănă a selectat Deloitte Romănia pentru furnizarea serviciilor de consultanţă in vederea infiinţării unui centru de tranzit in Capitală şi modernizării centrului regional de tranzit din Cluj-Napoca, valoarea proiectelor ridicăndu-se 60 de milioane de euro.

 "In conformitate cu planul de finanţare aferent imprumutului acordat de BERD, suma forfetara maximă prevăzută pentru aceste servicii de consultanţă se ridică la 500.000 de euro, dar valoarea contractului se situează sub acest plafon", a declarat directorul general al CNPR, Dan M. Toader, citat de Mediafax.

El a adăugat că Deloitte a inceput deja activitatea, contractul de consultanţă urmănd să se incheie la darea in folosinţă a celor două centre, in ultimul trimestru al anului 2009.

Responsabilităţile consultantului includ sprijinirea CNPR in desfăşurarea proceselor de licitaţie internaţională pentru construcţia centrului de tranzit Bucureşti şi dotarea cu tehnologie poştală a centrelor de tranzit din Capitală şi Cluj-Napoca.

×
Subiecte în articol: economic