x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Dan Voiculescu: TVA redus la alimentele de bază, o măsură susţinută şi de comercianţi

Dan Voiculescu: TVA redus la alimentele de bază, o măsură susţinută şi de comercianţi

12 Dec 2013   •   19:49
Dan Voiculescu: TVA redus la alimentele de bază, o măsură susţinută şi de comercianţi

Într-o postare făcută pe blogul său, Dan Voiculescu, preşedinte-fondator al Partidului Conservator, salută faptul că ideea reducerii TVA la alimentele de bază, pe care o promovează încă din 2006,  a fost preluată şi de către comercianţi, fiind considerată drept una dintre măsurile absolut necesare pentru relansarea consumului.


Redăm articolul publicat de Dan Voiculescu pe blogul său - www.danvoiculescu.net.

TVA redus la alimentele de baza, o masura sustinuta si de comercianti
Pentru o revenire sustinuta a consumului este necesara reducerea TVA la alimente. Este opinia sefului retelei Carrefour, dl Jean Baptiste Dernoncourt si a mea.

Inca din 2006 am propus in Parlament reducerea TVA pentru alimentele de baza (ulei, zahar, iaurt si lapte de consum). Am revenit constat la tema, sustinand oportunitatea acestei masuri. Dupa ani buni, TVA-ul la paine a fost redus.

Insa conceptul trebuie extins, asa cum am propus de la inceput, pentru mai multe alimentele de baza care asigura cosul zilnic pentru marea majoritate a cetatenilor.

Ma bucur ca ideea are din ce in mai multi adepti si sustinatori.

×