x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Extindere - SIAB s-ar putea muta la Romexpo

Extindere - SIAB s-ar putea muta la Romexpo

de Daniela Ivan    |    17 Iun 2006   •   00:00
Extindere - SIAB s-ar putea muta la Romexpo

Salonul International Auto Bucuresti (SIAB) ar putea fi organizat in 2007 la complexul Romexpo, care intentioneaza sa construiasca un pavilion de circa 12.000 de metri patrati, a declarat George Cojocaru (foto), presedintele Romexpo.

"Purtam discutii cu cei de la SIAB, iar succesul negocierilor depinde de constructia noului pavilion", a spus Cojocaru. Constructia va fi unita cu alte doua pavilioane, formand un complex de circa 20.000 mp. Investitia pentru noul pavilion se ridica la circa sase milioane de euro, bani care vor fi acoperiti din surse proprii ale Romexpo. "Noi avem deja banii, avem si planul, nu mai asteptam decat autorizatia de la primaria Sectorului 1, care nu ar trebui sa intarzie mai mult de o luna", a afirmat Cojocaru.

MODERNIZARE. Noua constructie face parte din planul Romexpo de a dubla suprafata acoperita in urmatorii opt ani, de la nivelul actual de 50.000 de metri patrati la peste 100.000 mp. Investitia necesara va fi de circa 40 de milioane de euro si va fi amortizata in 10-12 ani. Totodata, Romexpo va investi anul viitor 500.000 euro pentru climatizarea a doua pavilioane. In aceasta primavara, Romexpo a introdus un sistem modern de acces pe baza de cartela magnetica, acesta oferind si o baza de date privind numarul vizitatorilor de la fiecare targ.

Complexul expozitional a avut anul trecut 7.200 de expozanti, din care 20% au fost companii straine. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic Romexpo