x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Firma prin care s-au spălat de datorii mari companii din industria alcoolului, cel mai mare datornic la stat

Firma prin care s-au spălat de datorii mari companii din industria alcoolului, cel mai mare datornic la stat

06 Mai 2016   •   18:00
Firma prin care s-au spălat de datorii mari companii din industria alcoolului, cel mai mare datornic la stat
Sursa foto: monitoruldebuzau.ro

Oana Management SRL, firmă din localitatea buzoiană Poşta Câlnău, cu un singur angajat dar cu afaceri ce depăşeau în 2014 8,97 milioane de lei, este cel mai mare restanţier la bugetul de stat, așa cum a anuțat Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), citată de monitoruldebuzau.ro.


Societatea Oana Management SRL se înscrie în categoria contribuabililor mijlocii, însă restanţele sale la bugetul de stat, cumulate până la 31 martie 2016, de 454,76 milioane de lei, le depăşesc chiar şi pe cele ale European Food, compania cu cele mai mari datorii din categoria marilor contribuabili – 400,82 milioane de lei.


De fapt, obligaţiile cumulate, principale şi accesorii, ale firmei Oana Managament SRL la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, bugetul asigurărilor de şomaj şi la cel al asigurărilor de sănătate se ridicau la sfârşitul primului trimestru din acest an la 454,9 milioane de lei.

Astfel, obligaţiile principale ale Oana Managament SRL la bugetul de stat se ridică la 363,69 milioane de lei, cele accesorii – la 91,07 milioane de lei, obligaţiile principale la bugetul asigurărilor sociale – la 37.333 de lei, accesorii la bugetul asigurărilor sociale – 67.194 de lei, principale la bugetul asigurărilor de şomaj – 1.503 lei, accesorii la şomaj – 2.635 de lei, respectiv obligaţii principale la bugetul asigurărilor de sănătate – 13.151 de lei şi accesorii la acelaşi buget – 24.444 de lei.

Compania Oana Management SRL, cu sediul în localitatea Poşta Câlnău din judeţul Buzău, înfiinţată în 2006, are ca obiect de activitate „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“ şi este, în prezent, în insolvenţă.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor, firma Oana Management SRL avea la sfârşitul lui 2014 un singur angajat, o cifră de afaceri de 8,97 milioane de lei şi o pierdere de 17,3 milioande de lei. Datoriile totale ale companiei – către stat şi alţi agenţi economici- se ridicau la sfârşitul lui 2014 la 1,84 miliarde de lei.

Compania este controlată de două persoane fizice – Vrînceanu George (1,19%) şi Vasilescu Cătălin-Florian (98,81%), acesta din urmă fiind şi administrator special al firmei, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.


Citeşte aici articolul complet

×
Subiecte în articol: Oana Management SRL datornici companii