x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Grăbeşte-te încet! La masă

Grăbeşte-te încet! La masă

12 Sep 2012   •   08:37
Grăbeşte-te încet! La masă

Ca la mama acasa sau dupa retetele bunicii, bistrourile si restaurantele slow food promoveaza mancarea naturala, facuta dimineata si consumata pana seara. Meniul este expresia diversitatii, pentru ca se schimba in fiecare zi si doar pasiunea pentru gatit i-a determinat pe posesorii de bistrouri slow food sa inceapa un business ca o miscare impotriva fast-food-urilor, adica a unui mod de viata/de a manca petrecut in viteza.

Citeste mai multe pe incomemagazine.ro

Citeste si

8 MOMENTE care au favorizat disparitia unor industrii intregi

Industrii aruncate la fier vechi

Capri, stanca celor bogati

Care este cea mai frumoasa plaja din apropierea Romaniei


×
Subiecte în articol: fast-food restaurante slow