x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    05 Sep 2007   •   00:00
PRODUCŢIE. Compania Electrica intenţionează să devină producător de energie. In acest sens, furnizorul şi distribuitorul controlat de stat doreşte să investească 200 de milioane de euro la construirea reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă, 60 de milioane de euro in ridicarea de centrale eoliene cu o putere instalată totală de 50 MW, şi 20 de milioane de euro pentru construcţia unor microhidrocentrale. Din 15 septembrie compania va incepe achiziţionarea terenurilor şi elaborarea studiilor de impact asupra mediului. (D. Ionaşcu)


MATERIALE DE CONSTRUCŢII. Preţul principalelor materiale va creşte cu 5%-10% pănă la finele acestui an, a anunţat preşedintele Patronatului Societăţilor din Construcţii, Gheorghe Polizu (foto). "Preţurile au crescut de la inceputul anului, in medie cu 10%-15%, majorarea fiind insă diferită de la un produs la altul. Pentru sfărşitul anului ne aşteptăm la o majorare cu
5%-10%", a spus Polizu. (D.Ivan)


COMERŢ. ARABESQUE, cel mai mare distribuitor de materiale de construcţii şi finisaje din Romănia, a inaugurat un nou centru comercial şi logistic, situat la intrarea in Bucureşti de pe DN1 - in vecinătatea podului Otopeni. Deschiderea acestui nou centru comercial in Bucureşti continuă politica de extindere a companiei şi pune la dispoziţia specialiştilor atăt principalele produse din portofoliul companiei, căt şi serviciile aferente, asigurănd transportul produselor la obiective. Pănă la sfărşitul anului, ARABESQUE intenţionează să deschidă in Romănia alte două noi centre comerciale, iar pe plan extern va incepe activitatea in Bulgaria şi in Serbia.

×
Subiecte în articol: economic