x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    12 Oct 2007   •   00:00

Lansare. Millennium Bank Romănia, subsidiara celui mai mare grup privat din Portugalia, incepe astăzi activitatea in Romănia prin deschiderea a 39 de sucursale in Capitală şi in alte opt oraşe din ţară. Banca va activa pe trei segmente, cel al companiilor, cel destinat populaţiei şi pe piaţa serviciilor financiare, a declarat preşedintele băncii-mamă, Filipe de Jesus Pinhal. (Daniela Ivan)

Rezultate. Pentru pensia privată, Interamerican pune la dispoziţie Fondul de Pensii Administrat Privat. Politica de investiţii a acestuia este concepută din punct de vedere al strategiei pe termen lung şi este compatibilă cu profilul de risc al fondului şi practicilor prudenţiale. Gradul de risc al fondului este definit ca mediu. In anul 2008 şi 2009, taxa de administrare a activelor este de 0%.

După prima raportare la CNPAS, Interamerican se situează pe al patrulea loc in clasamentul fondurilor de pensii private obligatorii şi işi propune realizarea unui target de 10%-15% pe pilonul al II-lea. Interamerican deţine o vastă experienţă in administrarea pensiilor private, atăt internaţională, căt şi locală. Eureko, grupul european din care face parte, este numărul 1 in administrarea pensiilor in Olanda şi in primii 3 administratori de pensii private din Polonia.

×
Subiecte în articol: economic