x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    16 Apr 2008   •   00:00

PENSII. Primele viramente către fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II), aferente lunii martie, se vor face pînă la 20 mai 2008, potrivit unei norme a Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. Contribuţia la Pilonul II se virează de c

PENSII. Primele viramente către fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II), aferente lunii martie, se vor face pînă la 20 mai 2008, potrivit unei norme a Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. Contribuţia la Pilonul II se virează de către plătitor în aceleaşi condiţii şi la aceleaşi termene cu cele stabilite pentru contribuţia de asigurări sociale. Cota de contribuţie e de 2% din veniturile brute lunare şi se va majora cu 0,5% pe an pînă la 6%.

 

SEDIU. Petrom City, noul sediu al companiei, va fi finalizat la sfîrşitul anului 2009. Investiţia totală în proiect este de 130 de milioane de euro, din care 80 de milioane costă construcţia propriu-zisă a clădirilor administrative. Petrom va construi şi infrastructura stradală, investiţie de 3,2 milioane de euro, care va fi apoi donată Primăriei Sectorului 1. Complexul va avea o suprafaţă de 100.000 mp, 1.000 de locuri de parcare. (D.I.)

×
Subiecte în articol: economic