x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

27 Apr 2007   •   00:00

Fondul britanic de investiţii Teesland a cumpărat Parcul Industrial A1 pentru suma de 70 de milioane de euro de la Cefin Real Estate. Această tranzacţie este cea mai mare realizată in Romania şi totodată prima pe care fondul de investiţii o realizează in ţara noastră.

TRANZACŢIE CEFIN. Fondul britanic de investiţii Teesland a cumpărat Parcul Industrial A1 pentru suma de 70 de milioane de euro de la Cefin Real Estate. Această tranzacţie este cea mai mare realizată in Romania şi totodată prima pe care fondul de investiţii o realizează in ţara noastră. Cefin are in acest moment in derulare in Romania proiecte in valoare de peste 400 milioane de euro. Cel mai important este construirea celui mai inalt imobil din Capitală, un complex de spaţii de birouri comerciale şi hoteliere care necesită o investiţie de 220 milioane de euro.
  • Daniela Ivan

    RAMBURSAREA TVA. Fiscul va returna TVA plătită de exportatori pe baza controlului ulterior, măsură care se va aplica firmelor care au derulat anul trecut vanzări de mărfuri in exterior peste un milion de euro, a anunţat ieri Varujan Vosganian, ministrul Economiei şi Finanţelor. "Pragul de un milion de euro inseamnă că acoperim peste 90% din exportatori", a explicat Vosaganian. Ordinul va fi publicat luni, 30 aprilie, şi va intra in vigoare imediat.
  • ×
    Subiecte în articol: economic