x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Joburi pentru studenţi şi tineri

Joburi pentru studenţi şi tineri

de Jurnalul National    |    08 Apr 2008   •   00:00
Joburi pentru studenţi şi tineri

Cercul Militar Naţional


 

Peste 50 de companii vor oferi locuri de muncă tinerilor şi studenţilor în cadrul celei de-a treia ediţii a  JOBfest. Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, la Cercul Militar Naţional, în perioada 11-12 aprilie 2008, şi este organizat de Centrul de Resurse pentru Societatea Civilă şi Fundaţia “Dan Voiculescu” pentru Dezvoltarea României. Concomitent cu tîrgul de joburi de la Cercul Militar Naţional, pe www.jobfest.ro, peste 210 companii vor oferi online locuri de muncă part-time şi full-time.

 

Competiţie. În 2008 piaţa muncii va deveni mai competitivă, deoarece în acest an două generaţii de absolvenţi intră pe piaţa muncii: studenţii care au studiat patru ani în vechiul sistem şi noua generaţie deja integrată în sistemul 3+2. De altfel, la ediţiile anterioare ale JOBfest au participat peste 10.000 de tineri aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Peste o lună, între 16 şi 17 mai, Fundaţia “Dan Voiculescu” pentru Dezvoltarea României va organiza, în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, un Tîrg de Internshipuri.

JOBfest 2008 – care se axează pe domenii precum IT & Telecomunicaţii, FMCG, financiar-bancar-asigurări, outsourcing & limbi străine, HR-consultanţă-PR, Inginerie & Industrie – este doar unul dintre proiectele Fundaţiei “Dan Voiculescu” pentru dezvoltarea României. Printre celelalte programe de dezvoltare, derulate permanent, se numără sistemul de burse, cursuri de leadership şi bussines şi Clubul de Excelenţă “Dan Voiculescu”.

×
Subiecte în articol: economic