x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Lege - FC Rapid trebuie să investească trei milioane de euro în Giuleşti

Lege - FC Rapid trebuie să investească trei milioane de euro în Giuleşti

de Jurnalul National    |    28 Ian 2008   •   00:00

Clubul Sportiv Rapid, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor a început negocierile cu Fotbal Club (FC) Rapid pentru prelungirea perioadei de concesionare a stadionului Giuleşti.



Clubul Sportiv Rapid, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor a început negocierile cu Fotbal Club (FC) Rapid pentru prelungirea perioadei de concesionare a stadionului Giuleşti. Consiliul de Conducere al clubului sportiv propune FC Rapid încheierea unui act adiţional la contractul de închiriere a stadionului care să prevadă, pe lângă extinderea duratei de concesionare la cel mult 29 de ani, realizarea unor investiţii de trei milioane de euro, în următorii doi ani, de către clubul de fotbal controlat de omul de afaceri George Copos, pentru consolidarea clădirii.

Totodată, consiliul are în vedere perceperea unei taxe de 3.000 de euro pe lună pentru închirierea stadionului şi impunerea achitării de către FC Rapid a costurilor utilităţilor şi serviciilor aferente activităţilor fotbalistice, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat în luna decembrie a anului trecut că, în lipsa unui acord cu Ministerul Transporturilor pentru concesionarea stadionului, gruparea giuleşteană va achiziţiona un teren de la finanţatorul Stelei, Gigi Becali, şi va construi o arenă într-o altă locaţie.



×
Subiecte în articol: economic rapid