x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Litoral - Sezonul se prelungeşte

Litoral - Sezonul se prelungeşte

03 Sep 2007   •   00:00

Circa 4.000 de locuri de cazare sunt oferite la preţ redus in luna septembrie prin intermediul a două programe sociale ale Federaţiei Patronatelor din Turismul Romănesc şi a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral.

Prin "Litoral pentru toţi" există 2.600 de locuri in Mamaia, unde la un hotel de trei stele sejurul de şase nopţi costă 199 de lei pe o persoană. La două stele, pachetul este 169 de lei. In staţiunile din sud, la un hotel de trei stele sejurul este 169 de lei de persoană, la două stele este 139 de lei, iar la o stea doar 109 de lei.


CERERI. Corina Martin, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului-Litoral, a precizat că, datorită preţurilor atractive şi a prognozelor meteorologice, locurile contractate prin acest program au fost deja epuizate in multe hoteluri. Prin programul "O săptămănă la mare" se aduc alte 1.500 de locuri disponibile pănă la 15 septembrie. Sejurul de şase nopţi fără masă are preţuri intre 109 lei şi 169 de lei, in funcţie de numărul stelelor hotelului.

Biletele se pot cumpăra după principiul "primul venit, primul servit", in limita locurilor disponibile.

×
Subiecte în articol: economic