x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cum găsești mâncare ieftină. Aplicația care te ajută să faci economii

Cum găsești mâncare ieftină. Aplicația care te ajută să faci economii

de Redacția Jurnalul    |    20 Ian 2023   •   13:45
Cum găsești mâncare ieftină. Aplicația care te ajută să faci economii

Scumpirile uriașe la alimente dau bătăi de cap românilor care se văd nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar. Astfel că cel mai bine este să căutăm și să găsim reducerile mari, de 40%-80%.

Acest lucru este posibil cu ajutorul unei aplicații care se poate instala pe smartphone și anunță scăderile de preț în timp util. Este important să știm că cele mai scăzute prețuri sunt la produse care se apropie de termenul de expirare așa că, pe lângă economiile pe care le facem achiziționând alimente la preț mai mic, reducem și risipa alimentară. 

Cu ajutorul aplicației aflăm de mâncarea ieftină, după care o putem comanda direct și plătim online. După ce plasăm comanda trebuie să mergem la magazin și să o ridicăm, întrucât nu există serviciu de  livrare.

Aplicația include alimentele reduse din hipermarketuri, supermarketuri, magazine, restaurante, hoteluri, brutării și cafenele. Deocamdată aceasta conține oferte de la 500 de comercianți parteneri din Cluj-Napoca și București, urmând să fie introduse mai multe din rețele de magazine și unitățile HoReCa. 

Românii comandă cel mai des dulciuri, alimente, produse de panificație și patiserie, ready-to-eat și meniuri.

"Analizând evoluția comenzilor într-un interval de 10 luni, am putut observa că odată ce au încercat Bonapp.eco, utilizatorii au devenit foarte rapid clienți fideli.  Există multe cazuri de utilizatori care de la două-trei comenzi în prima lună de folosire a aplicației au ajuns, chiar din luna a doua, la peste 10, apoi la 20-30 în cea de-a treia. În general, soluția este rapid adoptată și este ulterior utilizată în mod curent. Avem inclusiv utilizatori "campioni", cu peste 400 de pachete salvate, în mai mult de 250 de comenzi. Din câte am observat, în general utilizatorii ajung clienți fideli ai unor comercianți ale căror oferte le urmăresc zilnic. Pentru unii dintre aceștia, aplicaţia reprezintă de asemenea o soluție pentru a scăpa de stocuri perisabile la finalul zilei", explică Sînziana Perțea, Partner & Customer Success Senior Specialist.

 

×
Subiecte în articol: alimente ieftine economii