x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Micula sfidează ministerul: nu îşi închid hotelurile

Micula sfidează ministerul: nu îşi închid hotelurile

de Cristian Anton    |    13 Iul 2017   •   20:32
Micula sfidează ministerul: nu îşi închid hotelurile

Hotelurile deţinute de fraţii Micula pe litoral nu se închid, chiar dacă Ministerul Turismului le-a declasificat. Salvarea este permisă de legislaţie, pentru că societăţile pot contesta sancţiunile în instanţă.

 

Hotelurile de pe litoral ale fraţilor Micula, cărora Ministerul Turismului le-a retras certificatele de clasificare, vor funcţiona până la sfârşitul sezonului estival pentru că vor contesta sancţiunea , iar o hotârăre în acest sens va fi luată abia peste câteva luni. “În urma controlului efectuat de Ministerul Turismului în data de 08.07.2017, societatea a fost amendată cu suma de 4.000 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă retragerea certificatului de clasificare. Societatea are la dispoziţie 15 zile pentru formularea plângerii împotriva procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor nr. 1451/08.07.2017. Până la soluţionarea de către instanţa de judecată, activitatea societăţii nu va suferi modificări”, sună raportul emis în formă identică de Clăbucet Estival 2002 SA, Hotel Club Estival 2002 SA, Bâlea Estival 2002 SA, Terra Estival 2002 SA, Banat Estival 2002 SA şi Romanţa Estival 2002 SA. Acestea administrează hotelurile Naţional, Unirea, Banat, Clăbucet, Romanţa, Bâlea, Terra, Caraiman, Craiova şi Slatina, unde Ministerul Turismului a descoperit “numeroase deficienţe”. Un eufemism pentru condiţiile sub orice critică pe care unităţile patronate de fraţii Micula le oferă de 15 ani.

 

Hotelurile fraţilor Micula reprezintă, de ani de zile, un etalon al serviciilor de proastă calitate oferite pe litoralul românesc

×
Subiecte în articol: fratii micula