x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Faceți-vă cont pe BIGG.ro pentru a beneficia de avantaje deosebite

(P) Faceți-vă cont pe BIGG.ro pentru a beneficia de avantaje deosebite

05 Iul 2018   •   10:19
(P) Faceți-vă cont pe BIGG.ro pentru a beneficia de avantaje deosebite

V-ați pus bazele unei afaceri și vreți să o promovați cum se cuvine? Intrați în cea mai mare comunitate de afaceri online din România. Odată ce vă veți face cont pe platforma BIGG.ro, aveți șansa ca firma dvs. să iasă din anonimat.

Ce este BIGG.ro pe lângă cea mai mare comunitate de afaceri din România?

Este un catalog ce cuprinde cele mai importante firme de producţie, distribuţie şi import. Totodată reprezintă unul dintre cei mai importanţi mediatori de produse şi servicii de pe piaţa e-commerce de renume din Romȃnia.

Această platformă are capacitatea de a conecta mari producători, importatori locali, naţionali sau regionali, retaileri, marketplaceri. De asemenea, contribuie stabilirea unei relații strânse și eficiente între companii, ajutându-le să găsească cele mai bune oferte și oportunități.

Ce oferă BIGG.ro clienților săi?

- Un canal de distribuţie şi promovare a produselor, compararea instantanee cu produsele concurenţei, lansarea de noi produse, vizibilitate şi credibilitate, pachete opţionale.

De asemenea, elimină toate dubiile clientului final cu privire la seriozitatea unui vȃnzător, calitatea produselor și serviciilor. Aici clienții au parte de stabilitate, deoarece aici vorbim despre cunoaştere, încredere şi contracte.

Din momentul în care vă veți face cont pe platformă și veți stabili relații de business, va urma integrarea şi dezvoltarea pentru creşterea vȃnzărilor.

În plus, această platformă vă oferă control absolut asupra afacerii, dându-vă posibilitatea să aveți în timp real o imagine asupra întregii dvs. afaceri. Administrarea platformei e-commerce B2B asigură rapoarte privind stocurile rămase, numărul clienților activi, tipul de clienți, de produse vândute sau de produse de top.

Ca și utilizatori ai acestei platforme puteți face rapid cross-selling şi up-selling produselor vândute sau cumpărate, analizând informaţiile colectate de platformă despre clienţi. În felul acesta vi se oferă posibilitatea de promova rapid produsele noi și ofertele către clienții dvs.

Accesul pe platforma BIGG.ro este facil, sigur și avantajos

De îndată ce luați decizia de a profita de avantajele oferite de BIGG, trebuie să vă faceți cont. Acesta se realizează foarte ușor. Administratorul platformei este cel care se va ocupa de crearea utilizatorului și parolei.

În funcție de ce tip de client sunteți, de volumul dvs. de vânzări, de amplasarea geografică sau de nișa din piață, vi se pot oferi anumite prețuri și acces diferit la portofoliul de produse.

De asemenea, platforma BIGG vă oferă și posibilitatea de a comanda rapid, de a plasa comenzi repetitive sau comenzi pe bază de import, o listă de produse etc.

BIGG.ro facilitează conectarea agenților cu clienții

Rolul agenților este unul extrem de important. În mediul offline agenții își vizitează în mod regulat clienții. Pe această plaftormă fiecare agent ține legătura cu anumiți clienți cărora le procesează comenzile.

Odată cu lansarea platformei a fost dezvoltat și modulul special de funcţionare în cel mai dezvoltat sistem B2B.

Baza întregii economii este vânzarea, care se poate realiza eficient doar într-un cadrul unui sistem integrat și automatizat, care să fie în acord cu timpul și gradul de interes actual. Astfel se reduc la maximum costurile operaționale și timpul de procesare.

Spre deosebire de alte platforme, BIGG.ro este o platformă ușor de utilizat și eficientă

Platforma BIGG dă posibilitatea importatorilor, distribuitorilor și producătorilor de a-și crește veniturile, oferindu-le vânzătorilor acces la produse și stocuri în timp real, dar și la cele mai avantajoase prețuri.

Aplicațiile de tip B2B  ale acestei platforme permit intrarea cu ușurință în posesia unor rezultate foarte interesante pentru dvs. ca utilizator. Aceste rezultate vă vor ajuta să descoperiți o creștere a productivității.

BIGG funcționează în acest fel și așa știe ea să contribuie la dezvoltarea unui ecosistem sănătos de vânzări.

Platforma BIGG vă oferă multe avantaje (informații transparente, acces la produse și stocuri în timp real, viteza întregului flux de comenzi, șansa de a face afaceri și cu clienți care nu se află în zona dvs. dar pe care o puteți acoperi cu agenți de vânzări etc.) care vă ajută să ieșiți câștigători dintr-o competiție acerbă în care utilizarea tehnologiei este imperios necesară.

Așadar, dacă vreți să beneficiați de toate aceste avantaje, faceți-vă cont pe BIGG.ro. Promovați-vă firma și site-ul de prezentare a firmei prin intermediul acestei platforme.

BIGG.ro va lua site-ul dvs. care are doar câțiva utilizatori și îi va crește traficul de vizitatori în mod instantaneu. Cu cât va crește numărul de vizitatori, cu atât va crește numărul potențialilor clienți, iar în final și numărul clienților care vor plăti pentru produsele dvs.

BIGG.ro este platforma care atrage atenția tuturor companiilor din România care vor să cumpere sau să vândă produse. Așadar, dacă vreți ca firma dvs. să devină cunoscută, faceți-vă cont pe BIGG.ro. În scurt timp veți înțelege că aceasta a fost cea mai bună decizie în ceea ce privește dezvoltarea afacerii dvs.

 

×