x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Se cauta personal pentru Vase de Croazieră

Se cauta personal pentru Vase de Croazieră

31 Ian 2013   •   14:01
Se cauta personal pentru Vase de Croazieră

Unul dintre domeniile cu cele mai multe oferte de munca, in acest moment, este munca pe vase de croaziera. Peste 3000 de oferte sunt dipsonibile, acum, pe platforma Tjobs.ro.

Pozitiile pentru care recrutorii cauta personal sunt variate. Mai jos sunt cateva exemple:

Maître d’ cu experienta si cunoștinte de germana si/sau engleza. Salariul este de pana la 1800 de euro net pe luna, plus tips-uri, cazarea, masa si asigurarile medicale fiind puse la dispozitie de catre angajator. Contractul este de 6 pana la 9 luni, si incepe din luna martie. Mai multe detalii aici.
   
Maitre D'Hotel pentru vase de croaziera. Salariul este de 1200 de euro net pe luna, plus tips-uri si bani de vacanta (100 euro/lunar), cazarea, masa si asigurarile medicale fiind puse la dispozitie de catre angajator. Este necesara vorbirea limbii engleze la nivel mediu sau avansat, si, pentru anumite pozitii, limba germana. Contractul este de 6 pana la 9 luni, si incepe din luna martie. Mai multe detalii aici.
   
Barmani pentru vase de croaziera. Salariul este cuprins intre 950 si 1500 de euro net pe luna, plus tips-uri, cazarea, masa si asigurarile medicale fiind puse la dispozitie de catre angajator. Este necesara vorbirea limbii engleze la nivel mediu sau avansat, si, pentru anumite pozitii, limba germana. Contractul este de 6 pana la 9 luni, si este necesara o experienta de minim 6 luni pe o pozitie similara. Mai multe detalii aici: http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/cruise-ships/barmani-2013/21889
   
Receptioneri pentru vase de croaziera. Salariul este de 900 euro net pe luna, plus tips-uri si bani de vacanta (100 euro/lunar), cazarea, masa si asigurarile medicale fiind puse la dispozitie de catre angajator. Este necesara vorbirea limbii engleze la nivel mediu sau avansat, si, pentru anumite pozitii, limba germana. Contractul este de 6 pana la 9 luni, si este necesara o experienta de minim 6 luni pe o pozitie similara. Mai multe detalii aici.

Lista completa a ofertelor de munca pe vase de croaziera este aici.

×
Subiecte în articol: personal locuri de munca vase croaziera