x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vești bune pentru șoferi. Polițele RCA vor putea fi plătite în rate printr-o aplicație

Vești bune pentru șoferi. Polițele RCA vor putea fi plătite în rate printr-o aplicație

19 Apr 2022   •   10:04
Vești bune pentru șoferi. Polițele RCA vor putea fi plătite în rate printr-o aplicație

Polițele RCA vor putea fi plătite în rate, fără dobândă, prin aplicația Autodeal.

Prin aplicație se calculează costurile în mai puțin de 10 minute. Polițele RCA se pot plăti online în patru rate fără niciun fel de dobândă. 

Se estimează că circa 20% din totalul polițelor vor fi plătite în rate de către utilizatorii acestei aplicații. Totodată se va tripla numărul de polițe încheiate anual. 

Platforma a fost realizată de Autodeal și TBI Bank. Numărul polițelor încheiate pe această aplicație ar putea depăși 5000.

Investiția a fost de circa 450.000 de euro și este evaluată acum la 3 milioane de euro. 
"Suntem în faza finală de testare a implementării soluţiilor de leasing auto şi a programărilor în service/staţii ITP. De asemenea, estimam că, până la finalul lunii aprilie, vom lansa şi posibilitatea achiziţionării serviciilor oferite de Autodeal prin intermediul criptomonedelor", a explicay Sandu Băbăşan, partener Autodeal.

Aplicația le trimite utilizatorilor notificări de expirare a polițelor RCA, a ITP-ului, permisului de conducere, informații despre taxe și amenzi, roviniete, asigurări de călătorie.

Poate fi descărcată gratuit din App Store, pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, şi din Google Play, pentru cele cu Android.

 

×
Subiecte în articol: rca