x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Zona comercială Băneasa se extinde

Zona comercială Băneasa se extinde

de Daniela Ivan    |    12 Apr 2010   •   00:00

Clienţii magazinelor din zona comercială Băneasa vor beneficia de un cinematograf multiplex, un centru de divertisment pentru întreaga familie (bowling, biliard, jocuri video şi alte activităţi de divertisment) şi de o benzinărie.



Investiţia necesită un efort financiar de 22 milioane de euro şi reprezintă 25.000 de metri pătraţi în plus pentru Zona Comercială Băneasa. "Noi credem că această extindere este pasul firesc pe care Băneasa Developments trebuie să-l facă acum, când sărbătorim doi ani de la deschiderea celui mai aşteptat mall de fashion din RomâniaŢ, a declarat Ali Ergun Ergen, CEO al Băneasa Developments. El a mai adăugat că deşi trecem orintr-un context economic dificil la nivel internaţional şi naţional, Băneasa Developments a decis să investească în creşterea nivelului de confort al clienţilor, adăugând trei noi facilități: un cinematograf multiplex, un centru de divertisment pentru familie precum şi o bentinărie şi o spălătorie auto. Cinematograful multiplex are o suprafață totală de 15.000 de metri pătraţi,13 ecrane şi va avea per total o capacitate de peste 2.700 locuri. Construcţia va începe în primăvara acestui an, inaugurarea va avea loc în a doua jumătate a anului 2011, investiţia este estimată la 19 milioane de euro.

Centrul de divertisment pentru familie va avea o suprafață de 4.000 de mp şi va fi dedicat exclusiv jocurilor şi distracţiei, pentru familii şi persoane de toate vârstele. Investiţia totală în această fază este estimată la un milion de euro. Deschiderea va avea loc până în primăvara anului 2011. În plus, pentru a satisface miile de clienţi care doresc să-și “hrănească” sau înfrumuseţeze maşinile în Zona Comercială Băneasa, Băneasa Developments a decis să construiască o benzinărie, având încorporată o spălătorie auto şi un restaurant drive-in.

 

×
Subiecte în articol: redactie