x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri HBO: un nou sezon din “Fetele”

HBO: un nou sezon din “Fetele”

07 Feb 2013   •   11:37
HBO: un nou sezon din “Fetele”

Scenarista, regizoarea şi actriţa Lena Dunham revine în februarie cu cel de-al doilea sezon al serialului laureat cu Emmy şi două Globuri de Aur. Axat pe aventurile urbane ale unui grup de femei în vârstă de 20 şi ceva de ani, serialul îi are drept protagonişi pe Hannah Horvath (Dunham), prietenele sale, foştii prieteni, iubiţii şi foştii iubiţi. Hannah, Marnie, Jessa şi Shoshanna au parte de noi bucurii şi dezamăgiri în sezonul al doilea al serialului Fetele / Girls.

Hannah îşi continuă visul de a deveni autor de succes şi îşi face un nou iubit, dar entuziasmul său e rapid temperat de responsabilitatea pe care simte că o are faţă de fostul iubit Adam, convalescent după accidentul suferit la finele primului sezon. Dezamăgită de muncă şi proaspăt despărţită de Charlie, Marnie are nevoie mai mult ca niciodată de cea mai bună prietenă a ei, dar cele două par mai îndepărtate ca niciodată. Între timp, Jessa revine din luna de miere şi-i oferă lui Hannah o grămadă de idei noi şi surprinzătoare. Shoshanna se îngrijeşte de noua ei identitate de femeie activă din punct de vedere sexual, dar se chinuie să facă faţă emoţiilor provocate de atitudinea dezinteresată pe care o are Ray (Alex Karpovsky) faţă de această relaţie.
La ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, Lena Dunham a primit premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie, iar Fetele / Girls a primit titlul de cel mai bun serial de comedie.  (Sebastian S. Eduard)
_________________

“Fetele”/Serial/HBO/Premieră: sâmbătă, 9 februarie, ora 20:30

×