x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri În derivă, sezonul doi

În derivă, sezonul doi

01 Noi 2012   •   08:12
În derivă, sezonul doi
"În derivă”/HBO/Serial/ Premieră: 5 noiembrie, ora 20:30
Orice succes trebuie musai să aibe o continuare, două sau chiar mai multe. O spune o lege scrisă sau nu de la Hollywood. Aşa că nu ne este cu mirare că, iată, săptămâna aceasta, începe al doilea sezon din serialul HBO "În derivă”.

Serialul  se concentrează pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită. Vor fi noi sesiuni de terapie, şedinţe individuale între psihoterapeut şi pacienţii săi, urmate de sedinţa în care  personajul principal îşi vizitează propriul terapeut.

Continuând colaborarea de succes începută în prima serie, Marcel Iureş interpretează rolul principal – Andrei Poenaru, psihoterapeutul foarte implicat în vieţile pacienţilor săi, care se află într-o continuă luptă cu sine.

Începutul sezonului doi îl găseşte pe Andrei Poenaru într-un soi de acalmie temporară: a divorţat, s-a mutat din casa familiei şi a închiriat parterul unei vile a cărei proprietară este Ileana, mama Dianei, fosta sa pacientă. Spaţiul închiriat îi serveşte ca locuinţă, dar şi cabinet. Prietenia sa cu Ileana îl ajută să nu se simtă atât de singur.

În plus, Andrei are pacienţi noi şi extrem de dificili: Dinu, un faimos actor, director al unui teatru important, acuzat de deturnări de bani publici şi de colaborare cu Securitatea şi tulburat de atacuri de panică; Ioana, o fostă pacientă, acum avocat de succes, singură şi fără copii, presată de resentimente şi de ceasul biologic; Clara, o studentă la arhitectură, incapabilă să-şi stăpânească furia, care ascunde o boală gravă de familie şi de viitorul ei soţ, şi ştefan, băiatul cu probleme de greutate şi de personalitate al lui Tudor şi Ruxandrei, cuplul pe care Andrei l-a consiliat în sezonul întâi.

Rebengiuc, alături de Iureş
În sezonul al doilea al serialului "În derivă”, în cabinetul lui Andrei va veni Dinu Damian, directorul unui teatru naţional, un individ reputat şi influent, cu o viziune brutală asupra vieţii. În rolul lui Dinu, telespectatorii vor avea ocazia să-l vadă pe unul dintre cei mai mari şi îndrăgiţi actori români de teatru şi film din România, maestrul Victor Rebengiuc.  "Interpretez un personaj care îmi este foarte drag, face parte din lumea teatrului, deci este o lume care nu mi-e străină. Sunt fericit că am de-a face cu o echipă de profesionişti. E o placere să-i vezi lucrând cu atâta conştiinciozitate. Lucrurile sunt la un nivel de profesionalism foarte ridicat.", a declarat Rebengiuc .

On line
Începând cu data de 5 noiembrie, primele 5 episoade din În derivă, sezonul 2, vor fi disponibile gratuit pe HBO GO, serviciul on-line de video on demand, lansat de HBO. Astfel, toti cei care vor accesa www.hbogo.ro vor putea urmari primele 5 episoade, chiar inainte difuzarii lor pe HBO.

×
Subiecte în articol: In deriva