x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri În premieră vă aduce poveşti fascinante

În premieră vă aduce poveşti fascinante

21 Oct 2011   •   10:36
În premieră vă aduce poveşti fascinante

“In premiera': Voluntarii occidentali veniti sa munceasca in Romania si povestea unui renumit bijutier de la Hollywood, duminica seara, la Antena 3

Emisiunea "In premiera" prezinta, duminica seara, istoria voluntarilor occidentali veniti sa munceasca in Romania si povestea unui misterios bijutier, supranumit “regele bijuteriilor de lux'.
Departe de ochii nostri, in sate romanesti atat de mici incat nici nu apar pe harta, traiesc si nu mai prididesc cu munca voluntari occidentali, intelectuali. Ei sunt cei care suplinesc la tara mana de lucru autohtona care a plecat in masa in Occident.
Acestea este povestea lui Graham, care a fost impresar muzical in Anglia pana cand a intalnit in Londra o mureseanca, de care s-a indragostit. Apoi spune ca s-a indragostit si de Romania. Toate acestea, intr-o limba romana stricata, dar usor descifrabila.
Englezul si-a cumparat in Romania o ferma pe care o munceste gratis cu voluntari occidentali, adepti ai fenomenului WWOOF - o retea de organizatii care ajuta voluntarii din lumea intreaga sa lucreze pe proprietatea fermelor organice de pe mapamod. Nu pierde un reportaj inedit, duminica seara, “In premiera', de la ora 21.00.
Cel de-al doilea material realizat de echipa lui Carmen Avram il prezinta pe “regele bijuteriilor de lux', preferatul vedetelor de la Hollywood. Un inel realizat de el costa 15.000 de euro, o pereche de cercei – 30.000 de euro, un colier – 96.000 de euro, iar un set complet 150.000 de euro. Cine este misteriosul bijutier si care este lectura lui cu Romania, aflati duminica, de la ora 21.00, in emisiunea “In premiera'.

×
Subiecte în articol: mass media