x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Încep galele „X Factor”

Încep galele „X Factor”

27 Oct 2011   •   21:00
Încep galele „X Factor”

Incepand de sap­ta­mana aceasta, cei mai buni 12 concu­renti ai su­per­show­ului 'X Fac­tor' vor in­tra intr-o lu­p­ta du­ra, la finalul ca­reia doar unul dintre ei va pleca acasa cu titlul de cas­ti­ga­tor al emisiunii si, bine­in­te­les, cu ma­re­le premiu de 200.000 de euro. Pentru a le sustine performanta si pentru a le oferi un cadru deosebit in care sa se simta deja invingatori, a fost construit un decor de exceptie, demn de un adevarat spectacol live, asa cum va fi cel din editia ur­ma­toare 'X Factor'.

Concurentii vor urca sambata pe cea mai mare scena de sticla din Romania! Jumatate de kilometru de leduri my strip si peste 200 metri patrati de ecrane led s-au folosit in realizarea acestui decor, unul dintre putinele cu ecran de led de 180 grade. De asemenea, in timpul filmarilor se va folosi singura macara telescopica de ultima generatie din Romania, achizitionata special pentru proiectul 'X Factor'. La realizarea decorului s-a lucrat peste 1.000 ore, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor. Concurentii nu vor fi singurii care vor pasi pe superscena 'X Factor'. Invitata speciala a primei gale 'X Factor' va fi Oceana, celebra interpreta din Germania care va canta pe scena 'X Factor', duminica seara, hitul care a facut-o celebra in lumea intreaga, 'Cry, Cry'.

Alegerea melodiei pe care Oceana o va interpreta se inscrie in tema editiei din aceasta saptamana: No 1 hits. Astfel, concurentii vor interpreta melodii care au tinut primul loc in topurile din lumea intreaga. Tot incepand de sambata, telespectatorii isi vor putea vota preferatii. 'X Factor' va continua si duminica, cand vor fi dezvaluite numele celor doi finalisti confruntati cu posibilitatea eliminarii. La final, unul dintre ei isi va lua ramas bun de la visul sau de a deveni marele castigator al showului 'X Factor'! Cum vor evolua in continuare concurentii, cine va ramane in concurs si cine va fi eliminat, telespectatorii vor descoperi sambata si duminica aceasta, la 'X Factor'!

×
Subiecte în articol: mass media