x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Conpet a încheiat cu CFR Marfă un contract de servicii de transport de peste 242 milioane de lei

Conpet a încheiat cu CFR Marfă un contract de servicii de transport de peste 242 milioane de lei

28 Mar 2019   •   23:00
Conpet a încheiat cu CFR Marfă un contract de servicii de transport de peste 242 milioane de lei

Conpet a încheiat cu societatea CFR Marfă un contract în valoare de 242,421 milioane de lei pentru servicii de transport ţiţei şi gazolină.

Potrivit unui raport al companiei, transmis joi Bursei de Valori Bucureşti (BVB), CFR Marfă va trebui să transporte pe calea ferată ţiţei şi gazolină din rampele de încărcare la destinaţiile stabilite de Conpet.

Contractul stipulează penalităţi de întârziere de 0,03%/zi, iar garanţiile constituite de CFR Marfă constau într-o scrisoare de garanţie de bună execuţie în cuantum de 500.000 de lei.

Durata contractului este de patru ani şi va intra în vigoare la 1 aprilie. Contractul expiră pe 31 martie 2023.

Conpet oferă servicii specializate de transport petrolier prin conducte şi cu vagoane cisternă pe calea ferată (CF), asigurând aprovizionarea rafinăriilor cu ţiţei şi derivate ale acestuia din producţia internă şi din import.

Societatea operează o reţea de conducte cu o lungime de 3.800 km, care traversează 24 de judeţe ale ţării. Operaţiunile de transport sunt coordonate de la Dispeceratul Central.

Sistemul de conducte pe care îl administrează include staţii de pompare, rampe de încărcare - descărcare, cazane CF şi parcuri de rezervoare.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: conpet contract CFR marfa