x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Luaţi-vă televizorul în concediu! Dan Negru aduce 187 de vedete la "Demascarea”

Luaţi-vă televizorul în concediu! Dan Negru aduce 187 de vedete la "Demascarea”

24 Iun 2012   •   15:09
Luaţi-vă televizorul în concediu! Dan Negru aduce 187 de vedete la "Demascarea”

A fost in fruntea unor formate de divertisment care au facut istorie. Este, la ora actuala, cel mai longeviv prezentator de show-uri, a carui experienta nu poate fi contestata. Gesticuleaza mult, stapaneste publicul printr-o simpla ridicare de maini, in platou, devine liderul absolut absolut imediat ce-si face aparitia. Doamnelor si domnilor, in aceasta vara, din 8 iulie, Dan Negru va propune un nou format TV, "Demascarea'.

8 iulie, marea premiera
In buna traditie a mega-formatelor de divertisment, Antena 1 va avea in grila de vara, din 8 iulie, in fiecare duminica un spectacol de zile mari. 187 de vedete, actori cunoscuti, cantareti in voga, tot ceare lumea artistica mai valoros, au participat la emisia care va fi difuzata in zece editii, saptamanal. In spatele camerelor de luat vederi, se aflao echipa rodata despecialisti in divertisment, cei care au fost la butoane la mai toate show-urile de anvergura ale lui Negru.

Acesta este si motivul pentru care, probabil, inainte de filmare, in studiouri, atmosfera nu este incordata, pentru cafiecare om "cheie' din echipastie foarte bine ce are de facut, doar lucreazain Antena 1, in aceasta formatie, de ani de zile. Producator general este Dana Mladin, cea care are un mare merit in formarea colectivului. "Aproape ca imi pare rau ca dam pe post o productie de o asemenea anvergura, vara, cand lumea e plecata in concedii. Dar telespectatorii nostri merita tot ce-i mai bun, indiferent de anotimp', spune Negru.

La Demascarea, orice e posibil
Se aprind luminile de scena, vedeta Antenei 1 intra in verva in platou, socializeaza cu oamenii din cele doua gradene amplasate pe scena, cei care, dupa aparitia mastii, trebuie sa ghiceasca cine este artistul de sub machiaj. Mihai Constantinescu si Claudia de la Sexxy au fost cei doi capitani de echipa, in ziua in care am participat la filmare. Telespectatorii trebuie sa stie de la bun inceput ca, la Demascarea, orice e posibil. Un Michael Jackson foarte real a avut in background echipa de dansatori a lui Connect-R. Iar celebrul Valentin Teodosiu, care, in mini – sceneta se numeste Ion Luca Pigard (aluzie la Jean-Luc Picard), a stat de vorba cu un extraterestru verzuliu in carne si oase, pe care nicio echipa n-a reusit sa-l identifice.

"Machiajele, in functie de cat de complexe sunt, dureaza intre o ora si jumatate si trei ore. Sunt adevarate opere de arta', a spus Dana Mladin, fara sa exagereze catusi de putin. Extraterestrul semana binisor cu Locotenentul Warf din Star Trek – New Generation.

Amploarea acestei noi productii a Antenei 1 nu este greu de estimat: telespectatorii nu trebuie decat sa multiplice aceste scenarii pentru cele 187 de vedete participante la show, cu tot ce inseamna ele, machiaj, scenete, repetitii. E bine de tinut minte: Demascarea incepe duminica, 8 iulie, in Prime Time. La Antena 1, desigur!

×