x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Mari actori români.

Mari actori români.

19 Mai 2011   •   10:08

Sud-Est Production si Horatiu Malaele au placerea de a va invita in ziua de 22 mai 2011, orele 20.00, la Palatul Copiilor la evenimentul de lansare a celui de al 4-lea CD al Colectiei “Mari Actori Romani' dedicat lui Horatiu Malaele, lansare care va fi urmata de un recital extraordinar “Horatiu Malaele - Sunt un orb'.

Cel de-al 4-lea CD al colectiei transpune recitalul Horatiu Malaele - “Sunt un orb' pe suport audio, spectatorii prezenti la premiera primind drept cadou din partea organizatorilor cate un exemplar. In cadrul Colectiei "Mari Actori Romani", au fost lansate pana in prezent 3 CD-uri de autor: "Fluture in lesa de aur" – Mircea Albulescu, "Miscellanea" – Radu Beligan si "Taclale" – Ion Lucian.

Spectacolul “Sunt un orb' s-a nascut din nevoia artistului Horatiu Malaele de a impartasi publicului poeziile pe care le-a indragit din copilarie pana la varsta maturitatii, oferindu-le noi valente prin interpretarea sa originala: “De poetii pe care ii recit in acest spectacol ma leaga bucuria de a-i fi cunoscut, pe unii personal, pe altii din cartile bibliotecilor mele. Cu unii dintre ei am legat chiar o prietenie, cum este Emil Brumaru. Si cu Nichita Stanescu am fost un bun prieten in copilaria mea teatrala si in maturitatea lui artistica. Nu sunt mandru de lucrurile astea, dar asa le-a aranjat Dumnezeu', declara actorul. Horatiu Malaele aduce in fata publicului diverse personaje, atent selectionate din viata cotidiana, pentru a caricaturiza in maniera personala societatea actuala. Este un spectacol plin de intelesuri, de dragoste, de umor, de replici care dor, de uitare si de speranta; multe sentimente si stari sufletesti sunt imbinate in jurul acestui recital extraordinar care reuseste de fiecare data sa surprinda prin inflexiunile vocii sau gesturi expresive.

×
Subiecte în articol: mass media