x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri NOI "SECRETE ÎN PARADIS"

NOI "SECRETE ÎN PARADIS"

23 Aug 2011   •   10:00
NOI "SECRETE ÎN PARADIS"

Exista secrete pe care le stiu doua milioane de oameni si secrete la care nici nu ne gandim…

“Secrete in Paradis' este povestea uluitoare a sase adolescenti naivi: Eva, Manos, Nicholas, Daphne, Lucas si Nora – incepe in ultima seara pe care o petrec impreuna intr-o tabara de vara. Privind o ploaie de stele, fiecare isi pune o dorinta. Devenind adulti visele lor le dau mari batai de cap si, in plus, secretele le schimba destinele.

Din 22 august, Euforia TV difuzeaza episoade noi, de luni pana vineri de la ora 10:00.In SEZONUL II se dezvaluie noi si noi secrete care mentin firul povestii de exceptie.

Aflam ce s-a intamplat cu Fotis, copilul care a murit in noaptea fatidica. Eva si Manos sunt pe cale sa se casatoreasca, dar Melita ii marturiseste lui Manos in noaptea nuntii ca inca il mai iubeste. Eva primeste un mesaj suspect de la cineva. Nunta se anuleaza. Eva jura sa-l distruga pe Manos. Se intoarce Daisy, fosta sotie a lui Odysseas care este si iubita din trecut a lui Lucas. Manos este dat la o parte de la firma cu actiunile cumulate ale lui Stefanos si Eva.

Urmariti uimitoarele rasturnari de situatie si deznodamantul povestii celor sase tineri visatori. Isi vor invinge ei propriile temeri si isi vor indrepta oare destinele pe calea cea buna?

×
Subiecte în articol: mass media