x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Nu trebuie să devii sfânt ca să fii înger...

Nu trebuie să devii sfânt ca să fii înger...

de Sebastian S. Eduard    |    03 Noi 2011   •   21:00
Nu trebuie să devii sfânt ca să fii înger...

Daca a fost un succes, el trebuie repetat. Una dintre ideile obsedante dupa care se ghideaza Hollywoodul si care, de cele mai multe ori, are castig de cauza. Asa ca, dupa serialul de succes din anii ’70, dupa filmul pentru marele ecran de acum cativa ani, la ce ne putem astepta acum decat la – evident – reluarea serialului tv?

Serialul de televiziune din anii ’70 a facut cunostinta publicului cu un nou tip de eroine, prezentand femeile in posturi atribuite de obicei barbatilor. Ele sunt detectivii lui Charlie si scapa de indatoririle comune rezervate in acea vreme femeilor. Ingerii rezolva mistere in timp ce poarta haine masculine, practica arte martiale si folo­sesc arme. In acelasi timp, ele se bazeaza si pe farmecele lor feminine si pe frumusete. Surorile contemporane ale ingerilor initiali lasa la o parte hainele masculine si sunt sexy din cap pana-n picioare. Ele nu se dau in laturi de la munca grea, dar fug de greselile rusinoase si relatiile distruse din trecutul lor. Nu sunt la fel de inocente ca ingerii initiali, dar sunt proaspete, moderne si incitante. Ele demonstreaza ca nu trebuie sa fii sfant ca sa devii inger.

Abby Sampson (Rachel Taylor) este o fata din inalta societate americana care a devenit hot de talie mondiala, Kate Prince (Annie Ilonzeh) este o politista din Miami cazuta in dizgratie, care si-a pierdut atat cariera, cat si logodnicul, iar Gloria este un locotenent cu imaginea patata, care se pricepe la explozibili. Ingerii sunt alesi de noul Bosley (Ramon Rodriguez), un hacker tanar si atragator care le ajuta sa rezolve cazuri si se bucura de compania acestor femei puternice si frumoase. Sub indrumarea lui, ingerii lucreaza pentru misteriosul lor sef, Charlie, si rezolva cazuri care le duc prin numeroase locuri, de la depozite de droguri la vile de lux din Miami.

Bine dotat, sezonul trei
Cele zece episoade ale celui de-al treilea sezon al serialului 'Bine dotat', nominalizat la Emmy si Globul de Aur, vor fi difuzate in premiera si in exclusivitate la HBO, din 5 noiembrie, in fiecare sambata, de la ora 20:00. Avand drept loc de desfasurare a actiunii suburbiile lovite de recesiune ale orasului Detroit, serialul il are drept prota­gonist pe Thomas Jane in rolul lui Ray Drecker, fost sportiv profesio­nist, devenit gigolo, ce trebuie sa faca fata competitiei provocate de un mult mai tanar rival.

In acest nou sezon, Ray si Tanya sunt gata sa avanseze in afaceri. Dar, vor reusi ei sa-si pastreze secretul? Din distributie fac parte Jane Adams, in rolul partenerei de afaceri a lui Ray, Tanya Skagle; Anne Heche, in rolul fostei sotii a lui Ray, Jessica Haxon; Charlie Saxton, in rolul fiului lui Ray, Damon; Sianoa Smit-McPhee in rolul fiicei lui Ray, Darby; Rebecca Creskoff, in rolul fostei partenere a lui Ray si a Tanyei, Lenore, care vrea sa se razbune pentru ca acestia i-au furat ideea; Gregg Henry in rolul lui Mike, prietenul si colegul lui Ray; Lennie James in rolul lui Charlie, colegul si iubitul Tanyei si Stephen Amell in rolul lui Jason, noul gigolo.

×
Subiecte în articol: mass media