x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Nunta regală luată cu asalt

Nunta regală luată cu asalt

de Adriana Vaduva    |    20 Apr 2011   •   18:47
Nunta regală luată cu asalt
161988-carmen-1.jpgDupă ce micul ecran autohton a fost bombardat de două divorţuri celebre, românii iau în sfârşit o "gură de aer", de data aceasta cu sânge albastru. Televiziunile anunţă cu aplomb că vor fi prezente la mult aşteptata nuntă dintre Prinţul William şi iubita sa din facultate, Kate Middleton.

Antena 3 a intrat deja în febra pre­gătirilor. În ediţia de duminică a emisiunii "În premieră" vor fi di­fu­­zate două materiale despre apro­pia­ta nuntă şi nunţile regale din ul­timul secol în general. "E mai mult decât o nuntă, miza e mult mai ma­re decât atât. E un test de popu­la­ri­tate pentru monarhie şi, în func­ţie de cum se va comporta cuplul de acum înainte, se va stabili probabil şi succesiunea nu peste foarte multă vreme. Deci e mai mult decât un eve­niment monden, are o în­căr­că­tură politică şi socială foarte im­por­tantă", a declarat Carmen Avram, care va fi prezentă la Londra, alături de colega ei, Maria Co­man. "Pentru mine chiar contează nunta asta (...) E unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Sunt atâtea lucruri de ştiut, de văzut, atâta avalanşă de informaţii încât e greu de cuprins. Plus că mie încă îmi plac poveştile cu prinţese (râde)", a spus, la rândul ei, Maria. Televiziunea publică îi tri­mite la Londra pe Mihai Cons­tan­tin şi Ruxandra Gheorghe. "TVR îşi pune ambiţii mari în proiectul acesta, mai ales că angrenează mai mult de unul dintre canalele sale şi sunt convins că atât jurnalele de pe TVR 1 şi TVR 2, cât şi materialele mai ample de pe TVR Info (care va asi­gura transmisiunea neîntreruptă, în direct, a evenimentului – n.r.) vor ofe­ri telespectatorilor ce­le mai sa­vu­roase in­formaţii despre ceremonia propriu-zisă şi despre semnifica­ţiile ei politice, economice şi so­cia­le", ne asigură Mihai Constantin. Andreea Fried îi va introduce pe te­les­pectatorii Prima TV în atmosfe­ra fastuoasei ceremonii, în timp ce Pro TV a "delegat-o" pe Amalia Ena­che: "Povestea are toate ingre­dien­tele unui basm al zilelor noastre: un prinţ chipeş, ce într-o zi va fi re­ge, şi o frumoasă fată care l-a aş­tep­tat 10 ani până în ziua asta în care nu doar se mărită, dar face pri­mul pas spre un trai de viitoare re­gi­nă".

Vineri, 29 aprilie, începând cu ora 12:00, TLC va transmite, în direct de la Londra, pregătirile şi ce­remonia regală, în variantă fără sub­titrare în limbă română. De ase­menea, evenimentul va putea fi ur­mărit pe www.youtube.com/the­ro­yalchannel. De asemenea, Euforia TV a pro­gra­mat sâmbătă, 23 aprilie şi du­mi­nică 24 aprilie, de la ora 22:00, do­cu­mentarul "William & Kate: O iubire princiară". Producţia tv prezintă în cele mai mici detalii povestea celor doi, documentarul fiind presărat cu numeroase ima­gini din arhiva personală. Multe detalii despre posturile care vor difuza programe referitoare la nunta anului aflaţi din Jurnalul TV de astăzi.

×