x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Concedieri la Romtelecom

Concedieri la Romtelecom

de Alexandru Radescu    |    12 Ian 2011   •   19:54

Oficialii Romtelecom au anunţat ieri planurile pentru anul 2011, acestea in­cluzând noi restructurări, care vi­zea­ză între 1.000 şi 1.400de angajaţi.

„Multe dintre proiectele pe care le avem în vedere implică şi o reducere de posturi, având în vedere că obiectivul nostru este să fim capabili să facem mai mult cu resurse mai puţine (...). Trebuie să susţinem transformarea şi schimbarea continuă a companiei – este singura modalitate prin care putem să fim în continuare competitivi pe piaţa românească”, a declarat Yorgos Ioannidis, director general Romtelecom. La finele anului trecut, operatorul avea aproximativ 8.600 de salariaţi, potrivit datelor companiei, cu aproximativ 1.400 mai puţini faţă de 2009.

Potrivit operatorului, peste 20 de proiecte de transformare au fost de­marate pentru anul în curs, vizând toa­te ariile importante de business ale companiei. De asemenea, internetul broadband şi serviciile tv rămân priorităţi pentru Romtelecom, noi se­rvicii fiind în pregătire. „Lucrăm de­ja la o platformă tv care va fi lan­sată în curând”, a adăugat oficialul companiei. Romtelecom este contro­lată de grupul elen OTE (54,01%) şi de Ministerul Comunicaţiilor (45,99%).

×
Subiecte în articol: economia piata muncii