x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Radio ZU rămâne lider și continuă să crească pe piața din România

Radio ZU rămâne lider și continuă să crească pe piața din România

21 Ian 2013   •   11:34
Radio ZU rămâne lider și continuă să crească pe piața din România

Radio ZU este liderul absolut al audiențelor în capitală și își continuă creșterea pe piața de radio din România. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 3 septembrie – 16 decembrie 2012 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL confirmă poziția de lider a radioului la care Buzdugan și Morar dau trezirea în fiecare dimineață.
 
ZU este postul de radio preferat de 302.500 de bucureșteni în fiecare zi și deține o cotă de piață de 15%. Asta înseamnă o creștere de 30.800 de ascultători față de precedentul val de măsurători. Pe locul doi în top la o diferență de 66.300 de ascultători se poziționează Radio România Actualități, iar pe locul trei, la distanță de 110.300 de ascultători și deținând o cotă de piață de 7,9%, se află postul de radio Kiss FM. Pentru Radio ZU aceasta este a 11-a oară când își confirmă poziția de lider în cei 4 ani de existență.
 
La nivel urban, DJ-ii de la Radio ZU salută în fiecare zi un total de 1.262.400 de fani, cu 10.200 mai mult decât în vara lui 2012. Astfel, Radio ZU se poziționează pe locul trei în topul celor mai ascultate posturi de radio la nivel urban în România.
 
 

×
Subiecte în articol: radio zu lider piata crestere