x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Richard Castle se întoarce!

Richard Castle se întoarce!

de Sebastian S. Eduard    |    02 Feb 2012   •   21:00
Richard Castle se întoarce!

Cel mai indragit scriitor de romane politiste din lume, Richard Castle, se intoarce la Universal Channel intr-un nou sezon incendiar din serialul "Castle", de patru ori nominalizat la Premiile Emmy. Sezonul 4 are premiera la Universal Channel pe 6 februarie si se difuzeaza in fiecare luni, de la 22:00!

Cand telespectatorii l-au cunoscut pe Richard Castle (Nathan Fillion) – un scriitor celebru de romane politiste si tata divortat care isi creste fiica adolescenta, urmarit indeaproape de mama sa diva pe Broadway – acesta suferea un blocaj din punct de vedere creativ. La scurt timp, este contactat de Politia din New York, care il interogheaza in legatura cu niste crime comise identic cu cele din romanele sale. Acesta este momentul cand o cunoaste pe Kate Beckett (Stana Katic), un detectiv energic si stralucit cu o pasiune pentru cazurile stranii si iesite din tipar, care devine o muza pentru pentru romanele lui Castle.

Desi initial sunt in contradictoriu, ceea ce duce atat la situatii peri­culoase, cat si romantice, Castle isi ofera ajutorul la gasirea criminalului care ii copiaza crimele din roman. Dupa rezolvarea cazului initial, Castle si Beckett au continuat sa investigheze crimele neobisnuite din New York, combinand intuitia de scriitor a lui Castle cu munca creativa de detectiv a lui Beckett.

Acum, dupa trei sezoane, relatia lui Castle cu Be­ckett s-a consolidat dupa ce au infruntat gloante, au capturat criminali si au rezolvat nenumarate cazuri de crima prin prisma parteneriatului lor neobisnuit. Iar sezonul 4 incepe exact unde s-a terminat 3: Becket este impuscata de catre un lunetist, iar cei din preajma ei se intreaba daca va supravietui…

×