x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Românii s-au trezit de Crăciun cu Antena 1

Românii s-au trezit de Crăciun cu Antena 1

26 Dec 2011   •   21:00

Prima zi de Craciun le-a adus romanilor, inca de la primele ore, un program special la Antena 1. Stirile diminetii s-au impus in prima zi de Craciun pe primul loc in clasamentul de audienta, inre­gistrand la nivelul publicului comer­cial al Antenei 1, 15-54 urban, un ra­ting mediu de 2,8 procente si o cota de piata de 24,5%. Locul al doilea a fost ocupat, in acelasi interval, de Pro TV, cu doar 10 procente share si 1,2 puncte de rating, iar locul al treilea de Reali­tatea TV.

Dimineata a continuat la Antena 1 cu reluarea filmului animat 'Bambi', o poveste deopotriva pentru cei mici si cei mari, care a inre­gistrat la nivelul aceluiasi target o audienta medie de 3,5% si 16,2% share, fiind urmat si de aceasta data de programul postului Pro TV.

Editia speciala 'Neatza cu Razvan si Dani' a facut si ea deli­ciul telespectatorilor. Alaturi de celebrul Mos Craciun-Razvan, matinalii au dat viata unui personaj cu totul si cu totul special. Inspirat de legenda clasica americana, Dani Otil a fost costumat in Grinch, duhul rau al marii sarbatori a Craciunului, care, furisandu-se in fel si chip, incearca sa fure tot ce aduce bucurie momentului. Editia de ieri 'Neatza cu Razvan si Dani' s-a clasat si ea pe primul loc in preferintele romanilor, impunandu-se pe primul loc in audiente atat la nivel urban, cat si in randul pu­blicului din categoria 15-54 urban.

×
Subiecte în articol: mass media