x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Simona Bălănescu: “Am mari emoţii. Abia aştept petrecerea Antenei 2!”

Simona Bălănescu: “Am mari emoţii. Abia aştept petrecerea Antenei 2!”

06 Apr 2012   •   07:20
Simona Bălănescu: “Am mari emoţii. Abia aştept petrecerea Antenei 2!”

Pregatirile sunt pe ultima suta de metri, vedetele sunt pregatite pentru marea petrecere pe care o va oferi Antena 2 telespectatorilor, cu ocazia implinirii a cinci ani de existenta, pe 9 aprilie.

Inainte de sarbatoarea mult asteptata, Simona Balanescu marturiseste ca are mari emotii si ii invita pe cei de acasa sa fie alaturi de Antena 2 in aceasta zi speciala.

'Stiu cu ce ma imbrac, stiu cum ma coafez, mi-am ales si pantofii si mai stiu ca voi avea parte de o groaza de surprize de proportii! Am emotii-asa cum le-am avut oricum in fiecare an la aniversarile Antenei 2. Dar emotia e fireasca si face parte din viata. Abia astept petrecerea Antenei 2.

Implinim cinci ani in care v-am fost si ne-ati fost alaturi, cinci ani in care ne-am simtit ca intr-o familie. Si vor urma multi altii de aici inainte, pentru noi si voi, aici la Antena 2! Pe 9 aprilie voi fi alaturi de colegii mei la marea petrecere pe care v-o oferim dumneavoastra si la care va invitam sa luati parte! Asadar, LA MULTI ANI, Antena 2!'

×
Subiecte în articol: mass media