x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Sinteza Zilei, lider de piaţă pe 8 ianuarie

Sinteza Zilei, lider de piaţă pe 8 ianuarie

09 Ian 2013   •   16:25
Sinteza Zilei, lider de piaţă pe 8 ianuarie

Scandalul sexual din poliţie, noi lămuriri în cazul falsului fiu nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu, accidentul elevei olimpice, dar şi vremea nefavorabilă din ţară au fost principalele subiecte ce i-au ţinut pe telespectatori aproape de Antena 3.

Conform Kantar Media, ediţia specială Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea a fost cea mai urmărită producţie difuzaţă în România pe tronsonul ei orar, cu o medie de 7,3% rating şi 14,5% cotă de piaţă, pe targetul 18+ urban. În studio, realizatorul i-a avut printre invitaţi pe Vasile Rotaru, ale cărui datele de identitate au fost folosite în scandalul “fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu”, şi Radu Stroe, ministrul de interne, care au discutat pe marginea acestui caz, dar şi alte subiecte de amploare, precum şi abuzurile de la IPJ Olt.



Minutul de aur a fost înregistrat la ora 21.52, 9,7% rating şi 16,7% share, când 893.000 de telespectatori urmăreau cu interes discuţiile din platou.

La nivelul întregii zile, postul de nişă a înregistrat o medie de 2,6% rating şi 9,5% cotă de piaţă, poziţionându-se pe  primul loc în clasamentul posturilor de ştiri şi pe locul al treilea în topul general.



În prime time, Antena 3 s-a distanţat considerabil faţă de competotorii săi direcţi, atingând o medie de 5,8% rating şi 11,1% share.



Copyright ARMA DATA.
Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: sinteza zilei