x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Top Gear te invită în arena Autoboţilor şi Decepticonilor: Transformers 3

Top Gear te invită în arena Autoboţilor şi Decepticonilor: Transformers 3

23 Iun 2011   •   10:27

Top Gear continua seria filmelor oferite in avanpremiera mondiala cu Transformers 3 in format 3D, pe 28 iunie, la Movieplex, Plaza Romania. Pregatirile pentru cea mai asteptata lupta au inceput. Au mai ramas 5 zile pana la avanpremiera mondiala, timp in care echipa Top Gear a intins covorul rosu pentru suratele din Transformers 3. Timp de o saptamana, toti cei care vor trece prin Plaza Romania vor avea posibilitatea sa participe la tombola organizata de Top Gear, unde se pot castiga invitatii la film sau produse originale Top Gear, produse promotionale Transformers 3 si Chevrolet. Concursul se deruleaza si pe site-ul www.topgear.ro.

Masini cu suflet. Transformers 3 este un film care, cu siguranta, va aduna toti fanii Top Gear in cinematografe. "Masinile din Transformers 3 au pentru redactia Top Gear acelasi efect pe care-l aveau surprizele de la guma Turbo, cu multi ani in urma. Iar daca unii spun ca noi ne jucam toata ziua cu roboti, noi nu prea avem cum sa-i contrazicem, pentru ca am constatat ca masinile pe care le conducem in ultima vreme au nu doar suflet, ci si un fel de inteligenta artificiala. E drept ca anul 2000 a venit demult si inca nu avem masini zburatoare pe piata, dar la ritmul in care avanseaza lucrurile, unii spun ca momentul Autobotilor si Decepticonilor veniti de pe alte planete nu e departe' a declarat redactorul-sef Top Gear, Costin Giurgea.

Despre film. Daca seria trecuta a beneficiat de o actiune complexa, de aceasta data personajele vor fi mai bine dezvoltate, iar scenaristii pun accentul pe universul transformerilor. Adrenalina si suspansul vor fi intretinute de confruntarea spatiala extrem de periculoasa in care Optimus Prime si echipa lui de autoboti incearca sa faca fata, pentru a treia oara, atacului decepticonilor, condusi de Megatron. Pana la vizionarea noului episod, plin de adrenalina si actiune, fanii vor putea vedea in Plaza Romania, cateva dintre masinile Chevrolet, partenerul international Transformers 3: Spark, New Aveo (premiera), Cruze red interior (premiera), Orlando, New Captiva (premiera).

×
Subiecte în articol: mass media