x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri TVRM Educaţional se rebranduieşte sub bagheta lui Sebastian Lăzăroiu. Noua denumire I-A FĂCUT SĂ RÂDĂ pe membrii CNA

TVRM Educaţional se rebranduieşte sub bagheta lui Sebastian Lăzăroiu. Noua denumire I-A FĂCUT SĂ RÂDĂ pe membrii CNA

de Mediafax    |    21 Feb 2012   •   15:39
TVRM Educaţional se rebranduieşte sub bagheta lui Sebastian Lăzăroiu. Noua denumire I-A FĂCUT SĂ RÂDĂ pe membrii CNA

CNA a aprobat schimbarea denumirii televiziunii TVRM Educational in TVH2.0 si a Radio Romania de Maine in Radio H2.0, noile denumiri ale posturilor coordonate de Sebastian Lazaroiu provocand amuzament in randul membrilor Consiliului, Dan Grigore spunand: "Recunosc si ei ca este apa de ploaie".

Modificarea denumirii televiziunii si radioului detinute de societatea Mass Media Romania de Maine SRL vine in contextul in care coordonarea celor doua entitati de media a fost preluata de Sebastian Lazaroiu, fost consilier al presedintelui Traian Basescu si fost ministru al Muncii.

Membrii CNA s-au aratat incurcati de noile denumiri TVH2.0 si Radio H2.0 si, intrucat niciun reprezentant al societatii Mass Media Romania de Maine nu a fost prezent la sedinta Consiliului pentru a explica "noul look" al posturilor, unii membri au facut presupuneri amuzante legandu-se de formula chimica a apei.

"Recunosc si ei ca este apa de ploaie. Si-au schimbat look-ul total", a spus amuzat Dan Grigore, membru al CNA, in rasetele celor prezenti la sedinta de marti a CNA.

Intr-o atmosfera destinsa, membrii CNA au decis sa aprobe cu unanimitate de voturi solicitarea de modificare a denumirilor, considerand ca este dreptul solicitantului sa isi denumeasca posturile cum doreste.

Sebastian Lazaroiu a declarat Mediafax ca TVH2.0 si Radio H2.0 vor face parte din proiectul "Romania 2.0", care are la baza "ideea de upgradare a Romaniei, a comunicarii din Romania". El a precizat ca denumirile vin de la "web 2.0, din software" si sunt cunoscute de targetul televiziunii si al radioului, respectiv persoanele tinere si active.

Referitor la asemanarea cu formula chimica a apei (H20), Lazaroiu a spus ca se bucura ca denumirea televiziunii si radioului pot fi citite si asa.

De asemenea, Sebastian Lazaroiu a spus ca proiectul "Romania 2.0" va include si un institut de sondaje partener, o platforma online, o scoala de lideri politici si un centru de evenimente.

"Proiectul «Romania 2.0» este un proiect pe termen lung. incearcam sa orientam publicul spre viitor si sa ii invatam pe oameni sa gandeasca in termeni de obiective", a concluzionat Sebastian Lazaroiu.

Societatea Mass Media Romania de Maine SRL are ca actionari Fundatia Romania de Maine (21 membri fondatori; presedinte: Aurelian Bondrea) - asociat principal (51,01312%) si Universitatea "Spiru Haret" (48,98688%).

×
Subiecte în articol: cna Sebastian Lazaroiu denumire tvrm