x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri X Factor: au rămas doar 12!

X Factor: au rămas doar 12!

23 Oct 2011   •   21:00
X Factor: au rămas doar 12!

Sambata aceasta, la 'X Factor', emotiile au fost la cote maxime! Din cei mai buni 24 de concurenti ai emisiunii au fost selectati 12 finalisti care se afla acum in fata unor noi provocari: galele live! Telespectatorii au ramas si de aceasta data aproape de preferatii lor, sustinandu-i din fata micilor ecrane. 'X Factor' s-a clasat si sambata, 22 octombrie, pe primul loc in topul preferintelor acestora, atat la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cat si in randul publicului din mediul urban.

In mi­nutul de aur, 766.000 de te­lespectatori din me­diul ur­ban urma­reau 'X Factor', emisiunea in­re­gis­trand un varf de audienta de 6,6% rating si 21,7% cota de piata. 'X Factor' a inregistrat pe tronsonul orar 20:20-23:45, un ra­ting de 4,9% si 12,8% cota de piata la nivelul targetului all urban. Emisiunea a fost lider de piata si la nivelul targetului 15-54 urban, inregistrand un rating de 5,8% si 17,5% share, conform unui comunicat Antena 1.

In cadrul acestei editii 'X Factor', atat cei trei jurati, cat si concurentii au trecut prin momente de tensiune maxima. Fiecare membru al juriului a devenit mentorul uneia dintre cele trei categorii in care au fost impartiti participantii. Astfel, Adrian Sina a coordonat categoria de concurenti cu varste peste 25 de ani, Mihai Morar a fost mentor la categoria de concurenti cu varste sub 25 de ani, iar Paula Seling a sprijinit concurentii din categoria grupuri.

In aceasta etapa, concurentii din fiecare categorie au mers in vizita la casa juratului care le-a fost indrumator si au petrecut impreuna doua zile la finalul carora patru finalisti din fiecare categorie au fost alesi. Cei 24 de con­curenti au primit de la mentorul lor o melodie si au avut la dispozitie aproape doua zile sa o repete si sa-l convinga atat pe jurat, cat si pe invitatul acestuia ca merita sa ajunga in galele live. Pentru evaluarea concurentilor, alaturi de cei trei jurati au venit Laurentiu Duta, Alexandra Ungureanu si Alexander Rybak. Dupa o selectie dura au mai ramas doar 12 nume care se vor lupta pentru titul de 'X Factor' si marele premiu ofe­rit de Orange, 200.000 de euro: Categoria sub 25 de ani. Mentor: Mihai Mo­­rar. Concurenti: Andrei Leonte, Irina Florea, Nicolae Ovidiu Nae si An­­tonia Filip; Categoria peste 25 de ani. Mentor: Adrian Sina. Concurenti: Cris­­tian Parmac, Diana Hetea, Iulian Vasile, Alin Vaduva; Categoria grupuri. Mentor: Paula Seling. Concurenti: T&L, Refresh, X treme, Duo Voice.

Saptamana urmatoare, cei 12 concurenti ramasi in lupta se vor confrunta cu emotiile galelor live.

×
Subiecte în articol: mass media x factor