x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bucurii la feminin Spune-ne ce zodie ești, iar noi îți zicem ce culoare ți se potrivește

Spune-ne ce zodie ești, iar noi îți zicem ce culoare ți se potrivește

15 Feb 2021   •   08:19
Spune-ne ce zodie ești, iar noi îți zicem ce culoare ți se potrivește

Astrele pot influența multe dintre aspectele vieții, chiar și culoarea care ar trebui să te însoțească cel mai frecvent. Conform specialiștilor, dacă faci alegerea corectă, starea ta de spirit va fi influențată în mod vizibil și vei emana energie pozitivă în jurul tău. 

 

Taurilor le este benefică culoarea verde. Aceasta îi ajută să își păstreze spiritul tânăr și să își mențină sănătatea sistemului nervos. De asemenea, pot fi influențați în mod pozitiv și de culorile roz și alb. În schimb, culoarea roșie trebuie evitată întotdeauna, întrucât le creează o starea de agitație și nervozitate. 

Capricornii iubesc culorile închise, precum: negru, albastru și indigo. Cel din urmă îi caracterizează cel mai bine, conferindu-le putere și capacitate de vindecare a rănilor sentimentale.

Fecioarelor li se potrivesc culorile pastelate: bleu, roz, galben. De asemenea, este important de reținut că tonurile de verde le liniștesc, iar cele de roșu le agită. 

Racii ar trebui să poarte cât mai des culorile violet, albastru și galben, întrucât îi ajută să își mențină o atitudine pozitivă și să iasă în evidență în fața celorlalți. 

Scorpionii urăsc să fie în centrul atenției, de aceea nuanțele de negru sunt preferatele lor. Acestea le oferă stabilitate și siguranță. 

Peștii au o atracție specială pentru culoarea galben, care reușește să îi facă optimiști și zâmbitori chiar și în cele mai depresive momente. În plus, și nuanțele pastelate de mov sau de alb îi pot influența pozitiv pe cei din această zodie. 

Berbecii sunt asociați cu nuanțele de roșu intens, care le oferă energie și puritate. Este o culoare care reușește să pătrundă adânc în spiritele acestora. 

Leii sunt împliniți doar dacă poartă culori care să îi scoată în evidență. Iar nuanțele de portocaliu și corai le crește nivelul de charismă. 

Săgetătorii ar fi bine să își îmbogățească garderoba cu piese vestimentare galbene. Această culoare denotă optimism, creativitate și fericire. 

Gemenii fiind o zodie care se află într-o continuă schimbare sunt caracterizați de culoarea verde, care simbolizează creșterea, armonia și creativitatea. 

Balanțele, pentru că își doresc să fie mereu în echilibru, sunt caracterizate de nuanțele de alb, albastru și roz.

Vărsătorii sunt atrași de tonurile electrice de albastru, violet, roz și galben, care le stimulează creativitatea. 

 

Poți ține cont de aceste culori atât în privința vestimentației și a accesoriilor, cât și în designul interior al locuinței tale. 


 

×