x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta...": Bogdan Mureşan

"Astăzi e ziua ta...": Bogdan Mureşan

de Ramona Vintila    |    23 Aug 2008   •   00:00
"Astăzi e ziua ta...": Bogdan Mureşan

Bogdan Mureşan, membrul trupei Ca$$a Loco, îm­pli­neş­te mîine 29 de ani. "Confesi­unile" sale la moment aniverar:

Bogdan Mureşan, membrul trupei Ca$$a Loco, îm­pli­neş­te mîine 29 de ani. "Confesi­unile" sale la moment aniverar:

"Se apropie ziua mea de naştere şi mi-a trecut prin minte «oare ce fă­ceam acum 10 ani în preajma acestor zile? Oare ce o să fac peste 10 ani?». Acum zece ani mă preocupam să strîng bani să-mi iau un nou com­pu­­ter. Eram prin clasa a XI-a şi deja fă­cusem ceva melodii pentru liceul la care învăţam ală­turi de colegul meu Cosmin. De atunci Ca$$a Loco a în­ceput să fie formaţia mea preferată. Am în­ceput să compun tot felul de tîm­­penii şi melodii care te zgîriau pe ure­­chi. Copiam orice gen (dance, hip-hop, muzică populară) şi îl reprodu­ceam pe un program de calculator doar ca să-mi demonstrez că şi eu ştiu să fac. Visam pe-atunci: «Numai o melodie să scoatem pe piaţă, oare o să facem vreodată un album, oare o să scoatem un CD, oare o să facem vreun videoclip? Oare o să am

vreodată studioul meu?». Se pare că tot ceea ce mi-am propus s-a îndeplinit şi iată că sîntem pe piaţă şi cu CD, şi cu videoclip, şi avem şi studio. Aşa că nu-mi rămîne altceva de făcut decît să visez în conti­nuare «oare o să lansăm un single internaţional?». Cam asta îmi propun. Mai devreme sau mai tîrziu ştiu că se va în­tîmpla. O să-mi amintesc peste zece ani cînd Ca$$a Loco va fi o trupă de mare succes în străi­nă­tate. Acum zece ani nu m-am gîndit că peste nouă ani voi avea o surpriză mai mult decît plă­cută. A venit pe lume Luca, bă­ie­ţe­lul meu de care sînt foarte mîndru. Sper că în viitor să-i placă muzica şi să mergem împreună în studio. Mi-ar plăcea să-i fac o piesă compusă din pu­ţi­nele cu­vinte pe care le poate zice la vîrsta de un an şi trei luni, dar nu ştiu dacă ar avea un impact major în muzica românească aşa cum a avut-o Cleo Stratan. Mai aştept pînă la doi ani şi sigur o să-i fac o piesă, pentru că cel mai important în mu­zi­că românească Luca deja deţine: faţă de vedetă. În sfîrşit. Aştept cu­nos­cuţii să vină la un miel făcut la cea­un pe malul apei şi să îmi cînte «La Mulţi Ani!». Eu zic că nu contează anii mulţi, dar să fie ani buni."


Împliniri

"Se pare că tot ceea ce mi-am propus s-a îndeplinit şi iată că sîntem pe piaţă şi cu CD, şi cu videoclip şi avem şi studio. Aşa că nu-mi rămîne altceva de făcut decît să visez în continuare «oare o să lansăm un single inter­na­ţional?» Cam asta îmi propun. Mai devreme sau mai tîrziu ştiu că seva în­tîmpla"
Bogdan Mureşan, Ca$$a Loco

×
Subiecte în articol: calendar oare