x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Mihaela Nicola

Astăzi e ziua ta, Mihaela Nicola

de Ramona Vintila    |    30 Dec 2013   •   00:08
Astăzi e ziua ta, Mihaela Nicola

Una dintre cele mai puternice femei în business, CEO al grupului de comunicare “The Group”, lector la Universitatea de Comunicare şi Relaţii Publice SNSPA din Bucureşti, Mihaela Nicola adaugă în buchetul vieţii cel de-al 46 trandafir, în prima zi a noului an. Îi urăm “La mulţi ani!”

Urez “La mulţi ani frumoşi” cititorilor care caută inspiraţie în cuvintele mele!
“Un efort consecvent şi un plus de creativitate alcătuiesc combinaţia etern câştigătoare. Indiferent de context!”
“Anul meu cu numărul 45 a fost unul picant. M-a învăţat, din nou, că totul are legătură, cuantică, cu … totul şi că Norocul îi îmbrăţişează pe cei care-l fac să se întâmple. E greu pentru o minte antrenată să preţuiască ştiinţa şi pentru un fel de a fi atât de cartezian, ca al meu, e greu de definit putinţa abstractă a Naturii de aşeza lucrurile mereu drept şi frumos pentru mine; se întâmplă aşa, mereu şi mereu, după reguli pe care nu le ştiu, dar pe care le ajut statornic, cu binegândire, să fie.
Închei un an la capătul căruia a murit cineva drag demult, aflat pe altunde. Ştiam toţi, dar chiar şi aşa, pentru candoarea mea, Raul, când se arată, e năucitor. Sfârşitul lui mi-a amintit că moartea poate veni, uneori, cu chip de om şi că oamenii sunt … doar trupuri, de fapt.
De-a lungul anului trecut mi-am împodobit timpul liber cu preocupări răsfăţate, am cunoscut minţi curate de la care am mai împrumutat viziune şi mi-am îmbogăţit memoriile cu întâmplări zâmbitoare. Am vizitat locuri cu farmec, mi-am adăugat cărţi rare, o statuetă râvnită şi multe tablouri cu poveşti pastelate. Mi-am mai dereticat prin agenda socială, am evitat ieşirile publice de orice fel, am savurat starea de bine în intimitatea în care nu există convenţii şi butaforie. Profesional, echipa mi-a oferit un an îmbelşugat: am adăugat clienţi pe care îi doream de ani mulţi, am înnobilat branduri cu valoare şi am desăvârşit proiecte la care visam de multă vreme. Rezultatele rotunde ale agenţiei au sfidat criza. Din nou! Şi puşculiţa  dolofană a bilanţului arată că un efort consecvent şi un plus de creativitate alcătuiesc combinaţia etern câştigătoare. Indiferent de context!
Planuri pentru anul ce vine? Multe, îndrăzneţe şi altele decât toate cele ce au fost. Le voi împlini cu migală. De-a lungul lor dăruiesc din Binele meu generos şi urez cititorilor care caută inspiraţie în cuvintele mele!”


×
Subiecte în articol: Mihaela Nicola