x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Mircea Badea

Astazi e ziua ta... Mircea Badea

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    24 Feb 2007   •   00:00
Astazi e ziua ta... Mircea Badea

A prezentat emisiuni gazduite de majoritatea posturilor de televiziune. Calitatea pe care o apreciaza cel mai mult la o persoana este umorul, iar defectul pe care nu-l suporta este prostia. Astazi, realizatorul emisiunii "In gura presei", Mircea Badea, implineste 33 de ani.

"Imi doresc sa nu imi doresc..."

A prezentat emisiuni gazduite de majoritatea posturilor de televiziune. Calitatea pe care o apreciaza cel mai mult la o persoana este umorul, iar defectul pe care nu-l suporta este prostia. Astazi, realizatorul emisiunii "In gura presei", Mircea Badea, implineste 33 de ani. "Nu am facut un bilant al anului care se incheie in viata mea, dar sunt multumit. A fost un an suportabil caruia i-am supravietuit. Proiectul meu principal este sa nu fiu dat afara si ma concentrez pe aceasta chestiune, incercand sa fac audienta. Avand in vedere ca apar sase zile din sapte la televizor este inevitabil sa am zile faste si zile mai putin faste. Sunt aproape ca un om si stand pe ecran o ora pe zi in care trebuie sa vorbesc de unul singur ca televizorul, depinde foarte mult de forma in care sunt si de starea pe care o am. Nu am mai scris editoriale de foarte mult timp. Nu sunt un tip care scrie cu usurinta. Ma incordez. La orice lucru pe care il scriu ma chinui mult, ma gandesc, reformulez, nu imi place, tai, rescriu. Nu pot fi spontan in scris. Nu m-am gandit sa schimb profilul emisiunii pe care o prezint, atata timp cat aceasta merge. Daca nu va mai merge o sa ma gandesc la variante. Deocamdata nu ma gandesc pentru ca nu am de ce.

Realizarea cea mai mare sper sa fie cea care va urma. Regret foarte multe lucruri. Am facut foarte multe prostii in viata asta, dar nu pot sa dau un exemplu acum. Am vrut sa renunt la cariera mea. Lumea televiziunii nu este deloc usoara, nici minunata, nici extraordinara, mai ales daca esti un tip ghinionist cum sunt eu. Daca esti un tip norocos, poate fi altfel. Eu nu sunt. Intotdeauna am avut emisiune zilnica si este foarte, foarte greu. Ceea ce m-a facut totusi sa nu renunt a fost faptul ca nu am avut variante. Ori televiziunea, ori nimic. Daca as avea posibilitatea sa dau timpul inapoi si sa o iau de la capat as schimba foarte multe lucruri in viata mea. As fi emigrat dupa terminarea liceului. As fi plecat cu o bursa la o facultate din afara. Asta ar fi fost o varianta buna. Acolo nu as fi nimerit cu siguranta in televiziune.

Am cochetat cu actoria absolut conjunctural si episodic. Nu m-am gandit niciodata serios la actorie pentru ca nu cred ca as fi un bun actor. Mi se pare imposibil sa interpretez un rol. Ai nevoie de tehnica, iar eu nu sunt actor.

In adolescenta aveam mari sperante, iar acum nu visez. Traiesc de pe azi pe maine din punct de vedere al resurselor interioare. Nu am planuri si nu mi-am programat nimic. Nu visez, nu-mi imaginez, nu prognozez, nu anticipez. Incerc sa traiesc astazi. De la noul an de viata nu imi doresc nimic ca sa nu fiu dezamagit. Imi doresc sa nu imi doresc..."

×
Subiecte în articol: calendar