x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Octavian Bellu! "Ziua Vărsătorului Anonim..."

Astăzi e ziua ta, Octavian Bellu! "Ziua Vărsătorului Anonim..."

de Ramona Vintila    |    17 Feb 2013   •   10:22
Astăzi e ziua ta, Octavian Bellu! "Ziua Vărsătorului Anonim..."
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume... De-a lungul vieții a făcut ce și-a dorit cel mai mult și acest lucru i-a oferit și cele mai mari satisfacții. Din punctul său de vedere, cele mai de preț cadouri pe care le poți primi în această viață sunt sănătatea și puterea de a merge mereu mai departe, de a-ți duce la bun sfârșit toate proiectele și…visele. Ne mărturisea cu un an în urmă că în fața timpului cu toții suntem egali… Restul este detaliu, o trecere prin viață mai mult sau mai puțin anonimă, mai mult sau mai puțin vizibilă. Astăzi, Octavian Bellu împlinește 62 de ani. Jurnalul Național îi urează „La mulți ani!”

La ceas aniversar, a hotărât să vă scrie vouă, celor care sunteți născuți la aceeași dată cu el… „Astăzi este și ziua lor! De-a lungul anilor am scris despre mine și parcă mă simt vinovat și dator celor care sunt sărbătoriți cu aceeași dragoste de cei apropiați și cărora vreu și eu să le dedic aceste rânduri . Le urez <> celor care pe 17 Februarie împlinesc o anumită vârstă, Vărsătorilor care din motive obiective sau cel mai ades subiective nu au făcut în viață ceva spectaculos, dar au trăit demn și onest, mulțumiți cu statutul pe care îl au și bucurându-se pe deplin de dragostea familiei în intimitatea și confortul pe care ți-l asigură anonimatul.

Poate destinul sau norocul, conjunctura, mediul social, lipsa mijloacelor de tot felul, lipsa vocației sau nedescoperirea acesteia, lipsa de curaj, de perseverență, de răbdare și de luciditate, lipsa de îndrumare și multe alte cauze i-au făcut pe acești oameni să nu iasă în evidență. Poate la fel de mulți nici nu și-au dorit acest lucru! Sunt sigur că majoritatea a trăit frumos, s-a bucurat și se bucură de prețuirea familiei. Cred ca nimeni nu trebuie să regrete că nu a devenit cunoscut.

Și, ca un gest de prețuire și respect pentru ei, să declarăm 17 Februarie Ziua Vărsătorului Anonim!”

×
Subiecte în articol: octavian bellu