x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Răzvan Simion

Astăzi e ziua ta, Răzvan Simion

08 Aug 2013   •   02:58
Astăzi e ziua ta, Răzvan Simion
Sursa foto: Emil Badea/Intact Images

Răzvan Simion, cunoscutul şi apreciatul prezentator de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”, emisiune pe care o prezintă la Antena 1, alături de Dani Oţil, se află în Spania, acolo unde îşi serbează astăzi ziua de naştere.

“Am ţinut un echilibru între viaţa profesională şi cea de familie”
Ziua  în care va împlini 33 de ani îl va prinde la Barcelona, loc unde a plecat împreună cu familia şi câţiva prieteni apropiaţi. După un an extrem de încărcat din punct de vedere profesional, vedeta Antenei 1 se află într-un bine-meritat concediu în peninsula iberică, vacanţă pe care a reuşit să şi-o ia între filmările pentru noul sezon X-Factor, emisiune care va începe din toamnă la Antena 1 şi pe care o va prezenta alături de colegul şi bunul său prieten, Dani Oţil.
Familist convins, Răzvan este de părere că nu există nimic mai frumos decât să-ţi poţi petrece cele mai importante momente din viaţă alături de familie şi, şi acum, în ziua în care va împlini 33 de ani, le va avea alături pe soţia şi fiica sa. “Îmi iubesc profesia, mă număr printre cei mai norocoşi care au reuşit să ţină viaţa profesională şi cea de familie în echilibru. În ultima vreme am fost şi la X Factor şi simţeam nevoia timpului petrecut doar cu ai mei. Barcelona este un oraş superb, ne place tuturor, oraşul acesta ne dă puteri, este cosmopolit, fără a fi însă excesiv de aglomerat şi, mai presus de orice, este o bijuterie arhitectonică”, spune vedeta Antenei 1.
Aflat de la începutul săptămânii la Barcelona, Răzvan a fost deja în parcul de distracţii de acolo, pentru cea mică şi, în acelaşi timp, a vizitat şi câteva dintre cele mai de seamă obiective turistice din capitala catalană.
Răzvan a primit deja o parte din cadouri. Unul dintre ele este un bilet la un concert de-al lui Alejandro Sanz, concert la care matinalul de la Antena 1 de-abia aşteaptă să ajungă! Seara de 8 august o va petrece pe mare, cu barca, de unde nu va lipsi tortul şi nici şampania.



 

 

 


×
Subiecte în articol: razvan simion