x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Rona Hartner

Astăzi e ziua ta, Rona Hartner

08 Mar 2013   •   00:12
Astăzi e ziua ta, Rona Hartner

Rona Hartner schimbă prefixul chiar în ziua celor 40 de Mucenici! Mâine va deveni mândra posesoare a vârstei de... 40 de ani! Se uită în oglindă şi se întreabă cine e cea mai frumoasă/talentată din ţară? “Daaaa, mă întreb cine e «cea mai...» din lume şi de pe Marte! Glumesc, bineînţeles. De fapt, eu mă uit în oglindă şi îmi spun că sunt unică şi atât! Fiecare zi din viaţa mea a fost şi este unică şi importantă! Mă mir şi eu că nu par de 40 de ani. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu încerc să par şi mai tânără şi că nu am nici o problemă cu propria imagine! Nu prea mă interesează propria imagine. Tot ceea ce-mi doresc este să fiu!”

Ce a rămas nerezolvat până la schimbarea prefixului? “Lista de invitaţi, că sigur am uitat prieteni importanţi. Vă cer iertare anticipat. Îmi doresc să primesc cadouri, flori, scrisori şi urări de bine atât de frumos formulate pe paginile pe care mă conectez la Facebook. Am impresia că românii ştiu să pună mult suflet în urări  şi în binecuvântări.”
Care a fost cea mai frumoasă clipă din cei 39 de ani? “Clipa în care s-a născut Sumayla şi în care am înţeles că sunt mamă.”

Ce gânduri le-a pus celor 40 de ani pe care îi va primi o dată cu cei 40 de mucenici?
“Păi, să mă răsfăţ un pic mai mult, că merit! (râde) Am multe gânduri bune: să mă lansez mai departe în întâmpinarea visurilor mele, să produc discul meu viitor, să mă fac blondă, să îmi cumpăr o casă, chiar două, să merg în vacanţă măcar o dată pe an, să nu mai las să mă fure proiectele şi să nu profit de lumea largă şi, de ce nu?, să intru în politică, în Franţa... Cine sunt aflu în fiecare zi. Şi, uneori, mă minunez de mine – miracolul creat de Domnul... Nu este meritul meu! Eu mă primesc pe mine însămi ca pe un cadou.”  

Va face o petrecere de pomină în clubul Şarpele Roz, împreună cu foşti colegi şi prieteni din copilărie... “Acum trei ani îmi serbam ziua cu prietena mea, Anca Anastasiu, la clubul ei – Essenzza. De data aceasta, ea va veni cu mine în alt club şi vom sărbători împreună, fiindcă suntem născute la o zi distanţă.”

×
Subiecte în articol: rona hartner