x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop zilnic, miercuri 20 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 20 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Feb 2013   •   18:06
Horoscop zilnic, miercuri 20 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Tu începi ziua plin de vervă, dornic să socializezi şi să te pui la punct cu ultimele noutăţi din viaţa prietenilor sau a celor din anturaj. Evită micile indiscreţii sau bârfe, oricât de mare ar fi tentaţia. Azi eşti foarte atras în special de compania femeilor originale, avangardiste, dornice de libertate. După-amiază te retragi în spaţiul tău, te manifeşti cu discreţie şi preferi solitudinea.

Taur
Debutezi în această zi calculând sau estimând bugete ori diverse cheltuieli. La serviciu ai putea primi o veste bună, care te motivează şi îţi creşte încrederea în tine fie că îmbracă forma unor cuvinte de apreciere din partea şefilor, de o propunere de promovare sau de o creştere salarială. După prânz eşti mult mai reţinut în comunicare şi preferi compania prietenilor apropiaţi.

Gemeni
În cursul dimineţii eşti însetat de cunoaştere, citeşti, studiezi, acumulezi cu nesaţ informaţii din dorinţa de a-ţi îmbogăţi cultura generală şi pentru a face o impresie bună în lume. După prânz devii mult mai gospodar, eşti preocupat de evoluţia ta profesională şi de recunoaşterea meritelor tale. Nu fi prea agresiv în raport cu şefii, ci aşteaptă-ţi cu răbdare momentul de glorie.

Rac
În zorii zilei eşti foarte discret, abia îţi faci simţită prezenţa şi cauţi siguranţa carapacei tale, ferit de ochii curioşilor. Dacă erai în căutarea unei surse de finanţare, astăzi ai putea primi acces la o sumă importantă de bani sau cineva îţi face un cadou frumos. După-amiază eşti ceva mai extrovertit, mergi tu către oameni şi îţi place să împărtăşeşti din cunoaşterea sau experienţa ta.

Leu
Tu începi ziua plin de entuziasm, dornic de socializare şi profiţi de orice ocazie pentru a te face remarcat. Manifeşti o fire umanistă, eşti un partener de nădejde pentru oricine te solicită, dar ai grijă să nu promiţi mai mult decât ai putea face. A două jumătate a zilei, cel mai probabil o petreci în linişte, cugetând şi meditând la trecerea timpului şi la evoluţia ta de-a lungul anilor.

Fecioară
La primele ore ale zilei eşti preocupat îndeosebi de prestigiul social, de creşterea autorităţii şi puterii profesionale. Dacă nu se găseşte cineva să te laude, nu eziţi să o faci chiar tu, dar nu insista prea mult, căci ţi-ai putea prejudicia imaginea. În a două parte a zilei eşti grijuliu cu prietenii, îţi place să îi cocoloşeşti cu diverse atenţii şi eşti capabil de orice sacrificiu de dragul lor.

Balanţă
Dimineaţa acestei zile o petreci probabil în şedinţe, întrevederi, unde îţi place să dezbaţi şi să fii tu cel care conduce discuţiile. Ai tendinţa de a monopoliza conversaţia, convins fiind că ai perfectă dreptate în ceea ce susţii, ceea ce te face un partener de discuţie destul de incomod. După-amiază încerci că recuperezi teren printr-o atitudine mai caldă, dar ai grijă să nu devii defensiv.

Scorpion
De dimineaţă culegi roadele financiare ale muncii prestate în colaborare ori asociere sau ai putea intra în posesia unei moşteniri de familie. Fii receptiv, primeşte cu drag şi smerenie ceea ce ţi se oferă şi nu te pripi să faci investiţii speculative, riscante, căci nu este un moment oportun. După prânz poţi pune la cale o călătorie în străinătate sau departe de casă, în compania familiei.

Săgetător
În cursul dimineţii eşti foarte dornic de întovărăşire, puţin probabil să îţi bei cafeaua singur şi profiţi de o compania aleasă pentru a schimba diverse păreri, ştiri sau mici bârfe. Cucereşti instantaneu prin modul tău original, jovial, slobod şi absolut neconvenţional în care comunici. După prânz devii mai secretos, te învălui într-un aer de mister şi preferi compania familiei.

Capricorn
În prima parte a zilei ai destul de multă treaba la serviciu, dar nu excelezi la capitolul disciplină sau organizare, ceea ce implică un consum sporit de energie. Eşti destul de norocos astăzi, şi multe lucruri se aranjează de la sine, într-un mod surprinzător. Nişte bani binemeritaţi, ca urmare a muncii prestate, ar putea intra astăzi în portofelul tău.

Vărsător
Astăzi eşti foarte creativ, exuberant şi te arăţi atras de artă, frumos, lux şi confort. Nu ratezi nici o ocazie pentru a-ţi etala talentele actoriceşti sau artistice, iar o seară de karaoke te-ar putea deconecta şi distra copios, pe care din comoditate ai putea-o organiza chiar în incinta locuinţei tale. Evită achiziţionarea produselor de lux sau investiţiile speculative.

Peşti
În cursul dimineţii manifeşti o fire extrem de sensibilă, emotivă şi foarte uşor de impresionat. Ai putea atrage situaţii în care să îţi manifeşti plenar compasiunea faţă de situaţiile delicate de viaţă prin care trece o femeie, poate chiar cineva din familie. După prânz te deschizi mai mult, eşti mai comunicativ, dar laşi impresia unui om idealist, visător, capabil de multe sacrificii.
________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic