x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul "Căntecele bune rămăn, de restul mă ocup eu"

"Căntecele bune rămăn, de restul mă ocup eu"

27 Iul 2007   •   00:00
"Căntecele bune rămăn, de restul mă ocup eu"

Folk! Nu mai are strălucirea din anii ’80, dar nici nu trebuie! Pe vremea aceea, folkul era inocent, curat şi frumos! Dar au trecut atăţia ani! Oamenii se schimbă. Muzica rămăne insă in afara răutăţilor.

Folk! Nu mai are strălucirea din anii ’80, dar nici nu trebuie! Pe vremea aceea, folkul era inocent, curat şi frumos! Dar au trecut atăţia ani! Oamenii se schimbă. Muzica rămăne insă in afara răutăţilor. Ea e sublimă şi nu cere să fie explicată. Nici nu poate fi jignită! Ea se poate face auzită şi işi poate găsi un loc in inima ta, a celor la fel ca tine! Muzica te poate surprinde dimineaţa cu o lacrimă pe obraz! Las-o să cadă!

Folk You! a căutat să aducă muzica mai aproape, exact in locurile de care tu ştiai. Am retrăit, am simţit alături de voi, am avut certitudinea că n-a murit nimic din ea, că nu e prăfuită, invechită, nici măcar uitată. Căntecele bune rămăn, au o lume a lor in care se fac auzite doar dacă le cauţi. Pentru folk, acest festival poate reprezenta o revigorare, dar mai sigur o alternativă, o opţiune. Poţi asculta şi folk!

Din păcate, folkul nu-i uneşte pe artişti. Nu la noi, la alţii, poate... Ştiu bine ce spun şi ar trebui să mă crezi! Tu ascultă numai căntecele, doar ele rămăn. Oamenii care le scriu pleacă mai repede sau mai tărziu... La ce mă aştept de la ediţia din anul acesta?... Nu ştiu! Pentru mine contezi doar tu! Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să vii la intălnire. De rest am eu grijă! "N-am venit să dau poveţe/ De speranţă şi noroc/ Doar iubirea să ne-nveţe/ Căt in suflet mai e loc/ De aveţi o sărbătoare/ Intr-o zi de anotimp/ Luminaţi in zori o floare/ Şi nu-mi daţi nimic in schimb!"... (Vasile Şeicaru)

×
Subiecte în articol: folk you!