x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Dacă ar fi fost condamnat acum un an, Larisa ar fi acum o fată întreagă, vioaie şi fericită?

Dacă ar fi fost condamnat acum un an, Larisa ar fi acum o fată întreagă, vioaie şi fericită?

25 Feb 2010   •   00:00

Oare anchetatorii nu ştiu sa folosească internetul? Oare Dragoş Ionescu nu figurează în evidenţele pasive ale poliţiei, la un an după ce a fost împuşcat de poliţişti? De ce e Dragoş Ionescu liber? E oare un rebut al justiţiei? Dacă ar fi fost condamnat acum un an, Larisa ar fi acum o fată întreagă, vioaie şi fericită?



Un articol publicat de Monitorul de Suceava, în octombrie 2008, relatează un episod petrecut în luna septembrie a aceluiaşi an, în care Dragoş Ionescu a fost implicat în furtul  unui Opel Astra din Suceava. La Câmpulung Moldovenesc, Dragoş Ionescu, ajutat de un prieten, a înlocuit plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, intenţionând să se deplaseze către Cluj.
Fiind depistaţi de către poliţişti, cei doi au fost prinşi, după o urmărire în cursul căreia au fost trase şi focuri de armă, unul dintre acestea rănindu-l pe Ionescu în omoplat.    

Vă invităm să citiţi ce spunea, din spatele gratiilor, Dragoş Ionescu: "Legionarul" împuşcat de poliţişti îşi susţine nevinovăţia

Cazul Larisa
Bătută, violată, aruncată de la etaj
Apare o mărturie zguduitoare 

×
Subiecte în articol: special cazul larisa