x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Momente de sinceritate cu vedete de carton

Momente de sinceritate cu vedete de carton

11 Iun 2010   •   00:00
Momente de sinceritate cu vedete de carton

Gura păcătosului adevăr grăieşte sau vedetele lu' peşte bravează şi cred că dacă-şi pun cenuşă-n cap (sau poalele?), le bagă cineva în seamă. Adevărul este pe undeva pe la mijloc... însă despre afirmaţiile pe care le fac despre ele însele nu se discută. Rămâne cum chiar ele au stabilit.



Campioana mărturisirilor sincere şi autojignitoare este fără îndoială Doria Ivan. "Fiind impulsivă, agitată, foarte vie în general, recunosc, de cele mai multe ori sfârşesc prin a fi o vacă lipsită de răbdare şi de înţelepciune adevărată. (...) Sunt o vacă. Adevărul e că sunt o vacă. Mi se pare inadmisibil ca la 33 de ani să trăiesc încă în ţara impulsurilor, a pripelii şi a gânditului cu tălpile. Şi tocmai pentru că sunt o vacă, mă gândesc să iau o pauză", a spus Doria pe blogul personal, la pandoras.realitatea.net.

Deci nu, deci nu! De ce jigneşti bietul animal prin astfel de comparaţii? "Toată lumea mă întreabă ce mănânc de arăt aşa la 33 de ani. Nu că aş fi vreo frumuseţe, dimpotrivă, sunt urâtă cu draci, dar sunt bine", se contrazice ea. "Sunt o fetiţă retardă trecută de 30 de ani. Aşa sunt eu. Îmi place să mă îmbrac colorat, să am cât mai multe paiete şi mărgele pe mine. Am numai accesorii de plastic colorat şi cât mai kitschoase, că doar sunt defectă, recunosc!", a declarat la "Poveştiri de noapte" autointitulata "Zână a kitschurilor".

Monica Columbeanu a recunoscut că este întreţinută. "Da, trăiesc din banii lui Irinel, mi se pare normal", afirma Moni cu nonşalanţă într-un interviu. Nouă nu ni se pare normal, în aceste condiţii, să mai facă pe femeia independentă financiar, ci să se mai uite din când în când în certificatul de proprietate al milionarului ei soţ.

Sexy Brăileanca s-a autointitulat într-o melodie "pui de Crevedia", aşa cum i-a spus Bahmu, iar acum se făleşte cu titulatura amintită, la fel cum Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu se mândresc nevoie mare (scuzaţi expresia) cu apelativul "pupeze". Nu, fetelor, nu-i de bine!

Şi Nicoleta Luciu a avut momentul său de sinceritate, dezvăluit, cu ceva vreme în urmă, în revista Tabu: "(...) Mă mai ciupea câte unul pe stradă, nu aveam nici o reacţie. Eram tâmpă rău", a spus vedeta telenovelelor de la Acasă despre perioada adolescenţei sale.

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă