x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Operat de apendicită,în loc de rinichi

Operat de apendicită,în loc de rinichi

16 Ian 2008   •   00:00

Anul trecut m-am trezit într-o dimineaţă cu o durere puternică în partea dreaptă a abdomenului. Întâi am crezut că e de la caniculă, am mâncat ceva şi mi s-a făcut rău. Durerea persista, aşa că am decis să mă duc la medic....



Anul trecut m-am trezit într-o dimineaţă cu o durere puternică în partea dreaptă a abdomenului. Întâi am crezut că e de la caniculă, am mâncat ceva şi mi s-a făcut rău. Durerea persista, aşa că am decis să mă duc la medic.

Am mers la un mare spital din Bucureşti. Un medic m-a luat în primire şi în mai puţin de 30 secunde mi-a spus că am apendicită şi să mă dezbrac că mă internează pe loc. Am încercat să-l conving să-mi facă mai multe investigaţii.

Văicărelile mele n-au contat. În aceeaşi zi am fost operat de apendicită. După câteva zile de la operaţie, durerile persisitau. Când m-au lăsat să plec, m-am dus la Urgenţă. Aveam o piatră la rinichi cu care puteam pune temelia unei noi Case a Poporului... Acesta era diagnosticul corect.


Scrie şi tu! La "Cetăţeanul"!

Suntem siguri că şi tu ai trecut prin ceva asemănător! Acum ai ocazia ca toată lumea să ştie prin ce ai trecut. Scrie şi tu! La "Cetăţeanul"!
cetateanul@jurnalul.ro sau pe  adresa Piaţa Presei Libere, nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucureşti, pentru "Cetăţeanul"

×
Subiecte în articol: cetateanul